Berlin Doner Kebap

Kebaby

Gdańsk, Szczęśliwa 3

Wrrr - opinia (1) Dno. Zamówiłem normalnego kebaba w bułce a dostałem wegetariańska bułkę z... Wrrr Klient - opinia (1) zapłaciłem za Kebab z podwójnym mięsem(200g) w cenie ok 20zł(bułka) w... Klient najlepszy kebab w Trójmieście (1) kebab jest naprawdę pyszny, obsługa w większości ta sama od lat i nie mam... zauroczona
Niezgodne zamówienia (1) Zamówiłam 2 kebaby klasyczne na wynos i dopłaciłam za papryczki jalapeno. W... Julia Spalona skorupa zamiast mięsa (1) Dokładnie tak jak w tytule. Wszystko fajnie, miło i całkiem dobrze podane.... Paweł Obsługa dno ! (1) Aż odechciewa się jeść u was, panie zajmują się wszystkim tylko nie tym czym... Kasia jakiś żart (1) Poszłam pierwszy raz, z ciekawości i przy okazji (dodam, że była, strasznie... sancia kebab niby jak w Berline ,nic z Berlinem nie ma wspolnego (1) Witam ,zamowilem trzy kebaby ,zanim sprzedawca zrealizowal zamowienie byly... piotr Najlepszy w mieście... ale pytanie do właściciela (1) po co zatrudnił nowe dziewczyny, które dają 10% mniej porcji? ZA KAŻDYM... Roman Pyszna sprawa. (1) Obsługa rewelacyjna. Miła i uprzejma. Dbają o najmłodszych klientów. Aby... Krzysiek Kebap (1) Nie rozumiem przedmówców ale o gustach się nie rozmawia.Jeśli chodzi o Kebab... zadowolony klient nie polecam (1) Zamówiony kebab w bułce z dodatkową porcją mięsa w smaku był całkiem dobry,... Niezadowolony klient kebab (1) najlepsze w tym ich jedzeniu są tylko sosy, mieso suche bez smaku, frytki... ala