Berlitz Poland

Szkoły językowe Kolonie, obozy

Gdańsk, Wały Piastowskie 24

Zosia - opinia (1) Korzystamy z oferty Berlitz od około roku. Zajęcia prowadzone w siedzibie... Zosia Stan P - opinia (1) Nie udało się podjąć współpracy ze szkołą. Poprosiłem o przedstawienie oferty... Stan P Wiktor - opinia (1) Warto. Nawet, jeśli wyda się drogo, to stosunek jakości do ceny wciąż... Wiktor
Lidia - opinia (1) Obsługa i poziom nauczania wysokie. Cena mogłaby być trochę niższa, ale... Lidia Super elastyczność dla zapracowanych. (1) Jestem dość zapracowany i musiałem grafik zmieniać co tydzień. Okazało się że... Tomasz J. JD - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Berlitza. Dotychczas uczęszczałem do kilku... JD Pełen profesjonalizm (1) Na początku byłem nieco sceptyczny bo nie uczą gramatyki tak jak w innych... Ryszard B. polecam (1) To miejscie do ktorego chce sie wracac. profesjonalna obsluga, swietni... K. Świetna szkoła (1) Witam, Rozpocząłem nauczę w Berlitzu stosunkowo niedawno. Wcześniej moja... Paweł Polecam gorąco (1) Przyjazna atmosfera, wykwalifikowana kadra, świetna metoda. Od samego... Monika L. Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm zarówno jeżeli chodzi o nauczycieli jak i o obsługę... Sławek Pełen profesjonalizm (1) jestem bardzo zadowolony z poziomu nauczania. atmosferajest bardzo przyjazna,... PB