Dude - opinia (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Dude pizzeria (1) jedzenie bardzo dobre, wystrój klimatyczny, dobra muzyka, obsługa beznadziejna monika Pizza dobra, czas dostwy zły (1) Pizza naprawdę smaczna. Ale nie zawsze. Czas oczekiwania: do godziny wyszło... Jan
Bardzo smaczna pizza (1) Dobre jedzonko ;) Jędrzej Włoska pizza (1) Rewelacyjna pyszna włoska pizza. Najlepsza w Trójmieście. Świetna atmosfera i... Dominika czarna dziura (1) nie widomo kiedy i do której otwarte,nie raz całowałem klamkę.W środku ponuro... Dyzma Kebap (3) Tragedia (...), a byłem ultra głodny i wyrzuciłem. Utopione specialnie w... Michł Spokojne - Fajne (1) Piwo w Butelce za 5 zloty! Dobra obsluga. Fajne dziewczynny i muzyka. Xbox... Janusz Nowak Bardzo fajnie i bezpiecznie (1) bardzo fajnie i najwazniejsze bezpiecznie. nie ma dresow ktorzy tylko czekaja... Osowianin FAJNY NASTROJ - TAJEMMICZY (2) Super Pub - bardzo fajni ludzie i barmanka jest urocza - KLIMAT sie tobie... Roch P. Lokob - opinia (2) Prawdziwy Pub, namiastka klimatu typowego EnglishPub. Extra miejsce żeby... Lokob BEST PUB to jest naprawde NAJLEPSZY pub w trojmiescie!!! (1) I have been to a lot of real bars and pubs across the world. This one is one... Jack Poleski Odnośnie pizzerii pod tym samym szyldem. (2) Czas oczekiwania bardzo długi pomimo,że pizzeria znajduje sie kilkaset metrow... E. klaudek - opinia (1) z*******y pub pozdro klaudek klaudek klemi - opinia (1) najlepszy i najsympatyczniejszy pubik do posiedzenia towarzystwo jak zawsze... klemi BEST PUB JEST SUPER (1) UWIELBIAM TAM CHODZIC CZUJE SIE TAM REWELACYJNIE , MOZNA TAM BARDZO MILO... ZOSIA Przemo - opinia (1) Byłem w tym miejscu niedawno pierwszy raz i już chyba tutaj nie wrócę.... Przemo