Rolety (1) Polecam :) Oferta wyboru jest duża i każdy znajdzie coś dla siebie, ceny... Tomasz szkoda nerwów!!! (1) Żeby było jasne - drzwi są dobrej jakości, pasują itd., choć zostały... Marta nieterminowo i byle jak (2) nie polecam zamówienie; realizowane bardzo długo do tego nie kompletnie... klientka
Polecam (1) Wczoraj miałem montaż 6ciu drzwi wew. Bardzo kompetentna obsługa. Szef trochę... Jarek POOLECAM !! (1) Bardzo solidna firma. Dobry kontakt, niskie ceny. W końcu mam takie drzwi... Barbara Polecam (1) Jak najbardziej jestem zadowolony. Miła i profesjonalna obsługa, szybka... Tomasz Polecam (1) Potrzebowałam pilnie rolety "na wczoraj" ... Firma BESTPOL wykonała mi je w... Klaudia Jak najbardziej POLECAM !! (1) Namiary na tą firmę otrzymałam od znajomych, którzy z czystym sumieniem... KATARZYNA Drzwi wewnętrzne (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży wybór drzwi wewnętrznych, nawet można... Grzegorz Nie POLECAM (1) Okna bardzo dobrej jakości Amex Bączek) ale jakość usługi wiele daje do... Tomasz Weltrowski Nie polecam (2) Wszystkim odradzam po montarzu drzwi zewnętrznych pojawiła się wilgoć. Przed... blady Polecam ! (1) Witam, zakupiłem w tej firmie drzwi wewnętrzne do całego mieszkania i jestem... Marek Bardzo porządna i solidna firma! (1) Bardzo porządna i solidna firma! Zamówiłam w tej firmie okna do swojego... Anna Okna, drzwi (2) SUPER SPRZEDAWCA, świetne wykonanie i super montaż. SOLIDNA FIRMA!!!!!!!!!!... Kasia Jacek - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa (pozdrawiam śliczną Panią Lucy), fachowo i... Jacek Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w ustalonym terminie. Bardzo polecam. Gdańsk