Beta hcg

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam
Robiłam betę i wyszła mi 0.592
Natomiast zawsze jak robiłam wychodziła mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A zawsze wychodziła mi
Założyłaś dwa identyczne wątki, taka beta wskazuje na brak ciąży.
Ale zawsze wychodziła
Mi w tym samym labo
0.05 wychodziła mi zawsze
Będą do 5.000 zawsze uznawana jest za ujemna. Do tego poziomu na jej wartość ma wpływ odczynnik dodawany do badania, wystarczy, ze jest nowa laborantka, która wykonała inaczej badanie i już wynik jest inny. Może wykalibrowali na nowo sprzęt, skoro wcześniej miałaś wynik do dwóch miejsc po przecinku, a teraz jest do trzech to może być to już zupełnie inny sprzęt. Twoja bera jest ujemna.
Na zleceniu jest ze ten sam pan wykonywał to i ze ten sam sprzęt
Powtórz po 48 h, jeśli bera nie wskoczy na próg ciążowy to będziesz mieć pewność. Nie wiem czego oczekujesz po wyniku 10 krotnie ponizej normy?
Jak wykonywałam betę w piątek to jutro jakby coś się działo yo bedxie podwyższona ?
Jeśli jestes w ciąży to jutro powinnaś mieć wynik dwucyfrowy, ale Twoja beta wskazuje ewidentne na brak ciąży.
Stosunek miał miejsce podczas 2 dnia okresu to jak wykonałam betę to będzie 15 dni po stosunku a 5 dni po owulacji
Chodzi Mi ze jak jutro wykonam betę to będzie 15 dni po stosunku który miał miejsce 2 dnia okresu
Ewcia coś czuję, że autorką wątku jest ta sama dziewczynka, która po nowym roku pisała wątki o tym , że boi się ciąży, bo może nie domyła rąk i przeniosła sobie plemniki do pochwy. No ten sam styl pisania i ta sama głupota. Sex w drugi dzień okresu? Serio??? /fuuuujjjj/ Poza tym jak w czasie okresu to przecież jest to czas niepłodny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

catering w przedszkolu (64 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

niepłodnosc (44 odpowiedzi)

staramy sie odziecko juz x czasu i nam nie wychodzi. lekarz zaproponował nam badania... gdzie...

chrzciny - wiejski stół (6 odpowiedzi)

urządzamy chrzciny w plenerze,ognisko, piwko, pieczony prosiak i chciałbym dodatkowo zamówić tzw....