Bez nadziejnie
Generalnie to chodzi mi o obsługe pasazerow przy kasach. Chcialam napisac skarge do pkp tylko niebardzo moglam odnalezc wlasciwego adresu (z braku czasu). Dzisiaj chcialam zakupic bilet na pociag TLK na dworcu w gdańsku wrzeszczu,niebylam pewna o ktorej dokladnie godz.jest pociag,informacja byla nieczynna z kartka na szybie ze KASA UDZIELA INFORMACJI. Przy kasie Pani niechciala udzielic mi informacji o godz.pociagu po moich naleganiach w koncu łaskawie to zrobila,a kiedy chciala zakupic bilet okazało sie ze Pani ma nieczynny kase czy komputer i musze zaczekac(swoje odstalam juz w kolejce do tej kasy),musialam sie ustawic ponownie do kolejki przy innym okienku,z reszta nie tylko ja bo kilka osob tamta Pani odeslala z kwitkiem.Ponowne stanie w kolejce to tylko strata czasu i nerwy,godzinna ranna wiec kazdy sie spieszy do pracy,z tego co sie dowiedzialam od Pani stojacej za mna w kolejce tak jest codziennie w godzinach poranych na dworcu we wrzeszczu. Uwazam ze warto byloby cos z tym zrobic bo to odstrasza klientow,no chyba ze na takich zwyklych ludziach pkp niezalezy,Po prostu brak szacunku do pasazerow.