Dworzec PKP Gdańsk Wrzeszcz

Dworce PKP i PKS

Gdańsk, Romana Dmowskiego 1A

Masakra (1) Ten dworzec to jakaś jedna wielka porażka. Pan kasjer który tam pracuje jest... Karina KASY BILETOWE (2) dzisiaj byłam świadkiem takiiego zachowania kasjer Pan Jan pracujący w... Anna Nigdy wiecej (2) Dramat!! Panie kasjerki ruszaja sie jak muchy w smole!! Stalam w kolejce jako... Asia
zakup biletu (1) zakup biletu na 15 min przed odjazdem pociągu jest wręcz niemożliwy, za mało... Katrina Niestety, nie skorzystałem (2) Niestety, nie skorzystałem. W drodze z lotniska traktuję tę stację jako... PWM badziewie nie dworzec (1) wstyd dla Gdańska. nadal żadnej informacji elektronicznej na peronach... janusz Kasy biletowe (1) W kasach biletowych ludzie sobie robią punkty informacji turystycznej. Kasy... Katarzyna Ignorancja (1) oraz lekceważenie pasażerów. Kolejki po bilety jak w Bangladeszu, JEDEN... m. sinicka Nic nie słychać !!!! (1) Niestety głośniki na peronach są beznadziejne..! bardzo kiepsko słychać... aga skrajna ignorancja (1) Dziś pani dyspozytorka zapowiadała, że pociąg nr 57102 wjedzie na tor 1 przy... Agnieszka Czas zatrzymał się w ubiegłym wieku (1) To skandal, że na dworcu nie ma udogodnień dostępnych od kilku dziesięcioleci... pasażerka idiotka w kasie biletowej (1) Kupowałam dzisiaj bilet 30+. Data na rachunku jest dobra, od dzisiaj. Na... kasia brak informacji (1) Pociąg 18:21 PR z peronu 3- 502 SKM- godz. 18:45 nadal nie pojawił sie, nikt... niezadowolony pasażer odradzam (2) 1. Menele przy kasach biletowych 2. Przy ogromie ludzi otwarte tylko dwie... rsx78re kasy (1) Pani pracujaca w kasie, bladynka w loczkach jest bardzo nieuprzejma, zaczy... enkeli Nieaktualne rozkłady! Dezinformacja! (1) Przykład: Pospiech bezpośredni do Łeby 6:37 na ścianie jest w necie BRAK! I... Zły pasażer Śmierdzi śmierdzi śmiedzi! (1) To, że dworzec się sypie - przeżyję To, że kobiety w okienkach nie zawsze są... Student PG Bez nadziejnie (3) Generalnie to chodzi mi o obsługe pasazerow przy kasach. Chcialam napisac... Ela.C. totalny syf (2) totalny syf,chamstwo ze strony pań w okienkach, wielkie kolejki po bilet i... Che Guevara Syf (2) Miałam nieprzyjemność spędzenia 20 min na dworcu pkp w kolejce po bilet. W... Marta