Re: Beznadzieja
Dołączam się do opinii. Totalna beznadzieja. Mam u nich internet. Na szczęście już niedługo.
Jako ciekawostka:
Na losowych stronach pokazuje się plansza, że mam wirusa i zablokowali mi internet. Albo informacja o tym, że na wybranym przeze mnie serwerze, na porcie 83 nie ma żądanej strony, chociaż przed chwilą na niej byłem i wcale nie na 83 porcie. Nie wiem, na jakiej magicznej zasadzie przekierowują mnie na inny port, albo dlaczego niektóre strony są zablokowane z powodu rzekomego wirusa, podczas gdy inne oglądam bez problemów. Nie jest to uwarunkowane jakimiś stałymi zależnościami. Po prostu ciach i jest. Magia.
Innym przykładem jest blokowanie przez nich pewnej, ważnej dla mnie strony www. Żebym mógł spokojnie pracować muszę korzystać z operatora komórkowego. Na zgłoszenia odpowiadają, że oni tą stronę widzą i jest ok, a u mnie to pewnie jest wina certyfikatu, "Bo ma Pan niewłaściwy certyfikat". Padłem.
Starają się za wszelką cenę wmówić mi, że mam wirusa i to wszystko przez to. To, że na dwóch systemach i telefonie mam dokładnie ten sam efekt, to już nie ma znaczenia.
Serwisant próbuje zrobić ze mnie idiotę przy każdym kontakcie (a było ich sporo) i sam na takiego wychodzi. Nie dociera do niego, że ze względu na doświadczenie zawodowe, nie jestem laikiem i doskonale wiem, o czym jest mowa.
W moim odczuciu podejście serwisu tej firmy do klienta to zwykła "guaniarzeria".
1
1