Beznadziejna obsługa
Jestem a właściwie byłam stałą klientką tej restauracji. Już poraz kolejny zawiodłam się na obsłudze. W dniu dzisiejszym czekałam z mężem na swoje dania 1.5 godz. no ale według kelnera nie wszytkie potrawy można zrobić szybko. Zamówiłam sałatkę a mąz makaron więc chyba 1.5 godz to lekka przesada. Zdarzyło im się kilka razy długo przygotowywać danie ale nigdy aż tak długo!!!!!! Mąż zwrócił uwagę menadżerce, która przeprosiła i powiedziała, że da dobry rabat. Za chwilę otrzymaliśmy dania, jedliśmy zdenerwowani. Następnie jak gdyby nigdy nic kener spytał czy smakowało więc mówię szkoda ze w takiej atmosferze, zdziwiony spojrzał na mnie czegóż od niego chcę, przecież przyszły jego znajome które wycałował i one musiały dostać szybciutko jedzenie. Zdenerwował się moją uwagą i pouczył że dania wymagały tak długiego czasu przygotowania. Poczym moge dać 20 procent rabatu i to wszystko, z głupim uśmieszkiem czy chcemy.... To jakieś nieporozumienie, nie ma tam komunikacji, menadżerka do bani, powinna ustawić kelnera a jak widać żadnej komunikacji między nimi nie ma i mają wszystko w du.... Przecież i tak przyjdzie klient no bo to Sopot...... Żenada. Europejskie ceny ale obsługa jak za komuny