Nie polecam (1) Wybraliśmy się z rodzinką na obiadek do La Vita w Sopocie, czas oczekiwania... Goliat TRAGEDIA (1) Witam, chciałbym się z Państwem podzielić moimi uwagami odnośnie restauracji... Patryk Ania - opinia (1) Gdy wybieram się na wieczornego drinka po meczacym dniu w pracy, oczywistym... Ania
Pozytywnie zaskoczona (2) Bylam ostatnio w La vicie w Sopocie i bylam mile zaskoczona mimo negatywnych... Maja Niestety (1) Swojego czasu było to bardzo dobra restauracja niestety ostatnimi czasy albo... Anna DZIADOSTWO! (1) Wybraliśmy się do La Vita ostatnio ze znajomymi. Obsługa SKANDA. Jakieś... X pysznie polecam (1) jedzenie pyszne ciekawe menu wystrój przytulny nowoczesny dość drogo ale... chelsea La vita Sopot (1) Totalne rozczarowanie makaron podgrzewany w mikrofali to mówi samo za siebie... Lidia Niestety. Zepsuło się... (1) Po dłuższej przerwie wybrałam się na obiad. I niestety spotkało mnie wielkie... Lucyna NIE POLECAM (1) Zamówiliśmy penne all'arrabbiata. W moim talerzu znalazłam ogromną ilość... niezadowolona smakoszka kuchni w Niestety (1) Może zacznę od początku. Zamówiliśmy : bruschette , krewetki i pizze. Fakt,... Kinga Nie polecam (1) Słaba obsługa- powolna, niezorganizowana. Nie wszystkie dania były dobrze... Anna Rozczarowanie!!!! (1) Jestem stałym bywalcem La Vity w Gdyni- i jestem w wielkim szoku jak może być... Ania Kpina burze na kołach (1) Obsługiwani byliśmy przez 3 osoby. Po 5 minutach podano jedno danie z... JAREK Obsługa fatalna!!!! (1) Nasza ulubiona restauracja w Gdyni przepyszne jedzenie, profesjonalna obsługa... Monika Ogromny plus (1) Czytam opinie poprzednikow i oczy przecieram ze zdziwienia ... otóż byłam w... DS rozczarowana - opinia (1) Tragedia. Tortelini z szpinakiem i rocotta byly okropne,mdle,bez smaku i... rozczarowana BZ - opinia (1) Jeśli masz czas do tzw. "wytracenia" to OK. Na dania (wcale nie wyszukane)... BZ Tylko jedzenie Dobre (1) Byłam pierwszy i jak na razie ostatni raz w La Vita. Chodzę do restauracji... Agosia Beznadziejna obsługa (1) Jestem a właściwie byłam stałą klientką tej restauracji. Już poraz kolejny... Ania