Fatalna obsługa - to prawda (1) Opinia moja i znajomych, sam byłem drugi raz i ten sam schemat. Więcej... Xyz Kiedyś było fajnie... (1) Pamiętam czasy La Vity w Gdyni 6-7 lat temu. Restauracja ta była jedną z... Monika pizza rodzinna-ohyda (1) Będąc z małżonką na spacerze stwierdziliśmy ,że mamy ochotę na pizzę.... mahoni
Polecam (1) Dania bardzo dobre. Do obsługi nie mogę sie przyczepic. Jedynym mankamentem... Ewka Totalne NIE (1) Kelner nie miał choćby namiastki pojęcia o winie i nie potrafił powiedzieć... Tomek Myslałam, że będzie lepiej! (1) Byłam już tu wcześniej i było ok. Jednak wczoraj byliśmy na kolacji ze... PauSzu żenujący poziom obsługi (1) Dania bardzo dobre, poziom obsługi na żenującym poziomie. Kelner albo... Chuck klient - opinia (1) Obsługa kompetentna. Polecam zupę "Toscana" oraz Lasagne. Nie polecam pizzy... klient Totalnie źle ... (2) Jestem stałą klientką i niestety dziś po raz ostatni zawitalam w restauracji... Ola bardzo złe jedzenie (1) Bylam gościem tej restauracji parokrotnie , ale po ostatniej wizycie już tam... marysia Piotrek - opinia (1) Absolutnie skandaliczna obsługa, dziewczynki w warkoczykach udajace, ze... Piotrek Super atmosfera :) (1) Troszkę długo się czekało na posiłek, aczkolwiek atmosfera bardzo... Kasia nie polecam, wrecz odradzam!!! (1) byłam z rodzina w ostatni weekend... obsługa- beznadziejna, mokre talerze... mona Cena niewspółmierna z jakością potraw (1) Trochę jestem zawiedziona. Zamówiliśmy przystawki, zupę i makarony. Do tego... Magda Nie do końca włoska restauracja (1) Niestety muszę wystawić tej restauracji niezbyt pozytywną opinię. Miałęm... zdegustowany klient zawsze smacznie i w miłej atmosferze (1) Do restauracji La Vita chodzę już bardzo długo, moja żywieniowa przygoda z... Beata Rozczarowanie po latach .. (1) Jestem stałym klientem od lat począwszy od Restauracji w Gdyni przez kilka... Piotr Jedzenie niesmaczne i sztuczne (1) Niestety pizza TRICOLORE okazała się czymś co można kupić w sklepie z... Ania TANDETA !!! (1) Wystrój tandetny a obsługa jak dzieci ,panuje tam bałagan i nikt nic nie wie.... Koneser Dobrego Smaku italiano! (1) Jak się zaczyna pracę w restauracji, która ma uchodzić za włoską to... mika