dziękuję, już nie skorzystam. (1) Bywałam w tej knajpie regularnie.Z różnym efektem - chyba zależało od dnia... mysz Nie polecam (1) Spotkałam się w La Vicie ze znajomymi. Bazując na dość dobrej ocenie... Anna Ulubiona od lat! (1) Polecam! Jestem stałą klientką, najpierw tylko w Gdyni, a teraz też w... Ellebelle
porażka (1) ceny stosunkowo do jakości poraw to jakas kompletna pomyłka. Chyba nawet zupa... asia POLECAM ! (1) Wraz z mężem jesteśmy stałymi gośćmi La Vity. Co do obsługi nie mogę... Kasia Fatalna jakość posiłku (1) Zupa zimna(choć o dziwo smak dobry), grzyby dziwny kwaśny posmak. Ale to... Bart polecam (1) Byliśmy wczoraj ze znajomymi na późnej kolacji. Obsługa b. miła, dania dla 6... Kasia najlepsza w 3mieście (1) chodzimy do lavity od 2 lat- kilka razy w m-cu, dla mnie najlepsze menu w 3... monalizka POLECAM (1) Byłam w restauracji La Vita w Gdańsku po raz pierwszy ale z pewnością nie... Katka NIE DOCENIACIE (1) POLACY! daj im oryginalnych przypraw to nie pasuje, za ostre, zbyt mdłe,... kierowniczka kolorowej restaurac Dyletanci, (1) Ci ludzie oprócz języka włoskiego nie mają chyba nic wspólnego z tym... smakosz włoska restauracja a pizza beznadziejna (1) niestety pizza niejadalna, blada od spodu a na wierzchu ser przypalony ciasto... Mag nieco rozczarowana (1) Coś się w obsłudze w tej restauracji popsuło... Kelnerki mają problem z... Anna TRAGEDIA! (1) Sopocka La Vita to jakiś koszmar. O ile ta w Gdyni jest dosyć ok, to tutaj... Tomasz Obsługa nieogarnieta kompletnie ! (1) Wybrałam sie dzisiaj ze znajomym na obiad. W restauracji zajete były tylko 3... Aga Zauwazam poprawę (1) Jakis czas temu obsługa pozostawiała wiele do zyczenia, a dzisiaj było... Michał Lekko zawiedziony klient... (1) Odwiedzamy restaurację La Vita regularnie i polecamy znajomym. Jedzenie... ola polecam jak najbardziiej (1) Nie bede sie rozpisywac. Moja ulubiona knajpka w calym trojmiescie. A... Eliza Che schifo! (3) Odwiedziłyśmy z koleżanką restaurację La Vita w Sopocie, ponieważ zachęciła... stawa polecam (1) Miła i merytoryczna obsługa,fajny klimat. Mnie urzekła znakomita herbata,... marek