TRAGEDIA
Witam, chciałbym się z Państwem podzielić moimi uwagami odnośnie restauracji LA Vita w Sopocie. W dniu wczorajszym udałem się wraz z narzeczoną i znajomymi, stolik mieliśmy zarezerwowany na 15. Moi znajomi stawili się punktualnie, my natomiast byliśmy o 15:20. Kelnerka podeszła do nas o 15:30, czyli przez 30 minut nikt się nawet nie zainteresował przybyłymi gośćmi. Obiad zamówiliśmy o 15:35. Posiłek otrzymaliśmy o 16:30. Czyli po 55 minutach, nie wspominając o tym, że niektórzy goście, którzy przybyli po nas otrzymali posiłki wcześniej. Przez cały czas pobytu, żadna kelnerka nie zainteresowała się, czy coś podać więcej, tak więc poziom obsługi jak na standard Sopotu oceniam jako żenada. Koszt całkowity 260zł. Co do jedzenia, kelnerka pomimo zapisywania na kartce zamówień, podała inne danie!!! zaproponowała w związku z tym rabat 10%, czyli jakieś 4-5zł, ale już nie chcieliśmy czekać kolejnej godziny na prawidłowe danie. Ja osobiście zamówiłem polędwiczki, danie dobre, ale ilość jedzenia wyglądała jak przystawka, za 68zł uważam że to grabież klienta. Pozostałe dania współtowarzyszom zupełnie nie smakowały. Nie polecam tego miejsca