Bezpieczeństwo

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Po prostu żeby było bezpieczniej przy zakładnaniu profilu (a póżniej logowaniu) konieczne powinno być podanie PRAWIDŁOWEGO maila, na który przyjdzie link z potwierdzeniem rejestracji. Nie będzie wtedy możliwości podawania nieistniejących adresów mailowych czyli zakładania fałszywych kont.
Pozdrawiam W.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bezpieczeństwo

wszystko, ok, mam nowe hasło - ale Ty i tak uzywasz mojego loginu, co jest nie fair!

Moższesz przyjąć jakis inny login???

Przepraszam, więcej nie będę. Nie zrobiłam tego złośliwie, chciałam tylko pokazać że i tam można podrobić czyiś login. Mój jest inny od twojego - jak się dobrze przyjrzysz zobaczysz, że u mnie na końcu jest "_".
Pozdrawiam :-)

Zauwazyłam, że ma _ na końcu, ale to nie zmienia faktu, że login masz zadziwająco podobny. Więc prosze zmień go na inny, bo doszukiwanie sie kreseczek mnie nie bawi, a moje znięchęcenia do takiej zmiany spowodowane jest tym, że osoby podszywające sie pod mojego logina, próbowały robic na forum smrodu.

o faktycznie:))) ale zeby bylo wiadomo nikt sie nie podszyje za nasze niki, musi byc zawsze jakas roznica!!:)))czekam znow na masowke amst ;):D

Już napisałam Tobie dlaczego dlaczego używałam takiego nicka. Swój mam zupełnie inny. Nie mam zamiaru się pod Ciebie podszywać, chciałam tylko pokazać że zabezpieczenia które wprowadzili od dziś nie zmienią dużo.
A poza tym pod tym nickiem nikogo nie obrażałam anie "nie robiłam żadnego smrodu"

ej majls_ sluchaj ja tez walcze z kilkoma amstami!!:)) aczkolwiek uwazam ze jak juz ktos ma podobnego az tak nika- lepiej zmienic - :)) bo potem ciezko odroznic!!:))) i moga byc rozne nieporozumienia!:)) a nikt sie nie moze podszyc za juz istniejacy nik!!!!probowalam ;)i nic:))

masz rację, ale niestety inne majls'y obrażały innych , co było akurat dla mnie bardzo przykrym przezyciem.

wiem, że jak na razie Ty nie obrażałeś/ brażałaś innych za co Ci dziękuje, ale mimo to żle się czuję widząc wypowiedzi pod moim a jednak nie moim loginem