Bezsenność

Są tu jakieś nocne marki ,dręczy mnie ta cisza w domu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bezsenność

Dzięki Sisiolku :*
Uchroniłaś mnie przed tłumaczeniem woderowi, dlaczego znam różnicę między karmazynem a karminem.. a przede wszystkim: między turkusem a seledynem :D

PS: Myślałem, że już lulasz

Reakcje tak ale np jak kobieta jest sama a nie wędruje z dziećmi a nie chodzi mi o opinie mężczyzn ale także i kobiet .

ok zmieniam temat rozmarzyłam się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilona lula. Sisiolek chyba również ;)

Nie bardzo rozumiem, czego jesteś ciekawa? Czy dzieci szt.2 obniżają/podnoszą Twoją atrakcyjność? Czy robi to opakowanie w postaci szpilek, małej czarnej i makijażu?
Możesz oczywiście ZWRACAĆ UWaGĘ na siebie. Myślę, że potrzeba tego została CI jeszcze z etapu gotyku :)
Ale czy na dłuższą metę.. potrzebujesz tego?

Sadyl po prostu dużo z kobietami przebywa. I słucha, co mówią :)

karminowy lol - sadyl ty masz mózg od kobiety

Inni nadrabiają zaległości nie tylko na forum.

Mamma... nigdy nie udało Ci się zaobserwować reakcji mężczyzn na widok kobiety, takiej, jaką opisałaś?

A co masz na myśli ,a tak wszyscy chyba pouciekali zrobiło się nas mniej tak jakby ,poduszki zaczęły nas wołać .

Ciekawe jak by to wyglądało .....
Mama liczmy z dwójka dzieci ubrana w szpilki elegancka mała czarną z ładnym makijażem i fryzurą idzie sobie po chodniku ,jestem ciekawa reakcji.

Brzmi nieźle... Coś więcej? :D

Teraz staram się normalnie ubierać preferuje dżinsy i wygodne dopasowane bluzki ale czasem tez ubiorę szpilki i coś bardziej seksownego lub eleganckiego stosownie do okazji.

W końcu jestem mamą.

Gothic girl? :)
Z tego się wyrasta.. jesteś tego najlepszym przykładem :)

Dlatego że jakieś 4 lata temu miałam manie czarnego włosy czarne makijaż i ubrania z czaszkami o paznokciach nie wspomnę było czarno i mrocznie do tego czerwona szminka nie wiem czemu .Grzechy młodości.

To fajny :)
Nie lubię marchew, bo mało komu to pasuje. Ale krwisty czerwony.. wręcz karminowy? Czemu nie? i dlaczego uzależniasz kolor włosów od wieku?
Dla mnie.. kobieta może mieć dowolny kolor.. byle pasował do Niej. wiek nie ma znaczenia :D

Wiem błędy ortograficzne jestem bez okularów i staram się nie patrzeć na klawiaturę ,a kolor krwisto czerwony.

> Kolor nie odpowiedni do mojego wieku.

tzn jaki?

PS: łącznie :)

Czemu nie mam pofarbowanych włosów ,same mi się kręcą a jedyna chemia to lakier do paznokci .
Kolor nie odpowiedni do mojego wieku.

Z racji wieku... Ilona proszę Cię :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co dwie?

Chyba, że na zasadzie geriatrycznego dowcipu: "wy dwie... podsadźcie mnie na tą trzecią" :)

Hmmm...z racji wieku to mało tu naturalności, chyba tylko długość ... włosów oczywiście :D

@wdr:
Ilonie przez wiele lat peruka nie grozi!
Dopytując o poprzednią farbę do włosów, uściślałem, czy Ilona z pewnością uważa ją za całkiem spraną, kiedy idzie do łazienki/wc :D

Pasuje paznokcie krwisto czerwone, włosy za ramiona podkręcone naturalnymi lokami i ciemno brązowe też naturalne.

Inne tematy z forum

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...