Bezsenność

Są tu jakieś nocne marki ,dręczy mnie ta cisza w domu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bezsenność

Ja na rozładowanie złości, sprzątam ale ostatnio jakiś lekki bałagan mam w domu, hmmm...czyżby nic mnie nie złościło ;)

A co do insomnii, dla mnie każda pora jest dobra ale tu chyba powinna wypowiedzieć się założycielka wątku

Dziś naładowana ponownie autobus spóźniony 15 min w stałam w deszczu w deszczu i zimnym wietrze ,konsekwencją tego nie zdążyłam na powrotny autobus i wróciłam do domu zmarznięta jak..........a o dzieciach nie wspomnę tylko mały się uchronił i przespał całą drogę.

Plusy działający komputer i dzieci które są dziś bardzo grzeczne

Sissel ja wczoraj siedziałam i szukałam powodu mojej bezsenności jak masz ochotę to przeczytaj wyczytałam wiele rzeczy o których wiedziałam ale i tez takie co dopiero przeczytałam.

Istnieją lepsze sposoby na rozładowanie złości, zagłuszenie flaustracji, niż rzucanie całkiem mądrym wynalazkiem.

Mam pytanie formalne: od której godziny można uznać, że to już insomnia? :)

Fakt lepszy pomysł ale wtedy będzie dziura w ścianie,jak do tej pory jeszcze nie zdążył się wyłączyć czy zawiesić chyba głębokie oczyszczanie pomaga.

> w końcu rzucę nim w okno

Zimno będzie. Rzuć o ścianę :D

Musze bo w końcu rzucę nim w okno ,zawiesza się wyłącza blokuje mam serdecznie dość a na jutro mam sporo pracy na kompie i musi działać na 100 .

Skoro masz takie problemy ze snem, na twoim miejscu pozwoliłabym oczętom zasnąć ;)))
Jutro też jest dzień, zdążysz

dobry wieczór
Muzyczny ale już mi się oczy zamykają a mam jeszcze 3 godziny pracy na kompie ,mam nadzieje ze dam rade .

>muzyczny wieczór
tzn przyjemny
dobry wieczór :)

A faktycznie dobry, bo właśnie podniosłam sobie poziom endorfin, co w efekcie pozwoli mi szybciutko oddać się w objęcia Morfeusza ;)))

http://www.youtube.com/watch?v=m-IPiKXioFE

i muzyki od znajomej muszę ja zgrać na kompa mam z 15 płyt czeka mnie muzyczny wieczór

witam jak tam dzień ja wieczór zaczynam od sernika z brzoskwiniami i uśmiechem na ustach

"Zbliżona do tej między cytrynowym a musztardowym ;)))"

To teraz już wszystko jasne. :)))

" Jakoś tak nieodłąćznie kisiel mi się z wanną kojarzy :D"
Sadyl
Pewnie dlatego że jesz go w tak dużych ilościach. ;)))))))

Ogromna. Zbliżona do tej między cytrynowym a musztardowym ;)))

"a przede wszystkim: między turkusem a seledynem :D"

To między turkusem a seledynem jest różnica? O_o ;)))

Musze uciekać mimo że poduszka mnie jeszcze nie woła ale wzywają obowiązki córa ma na 8 do szkoły i nie chce wyglądać jak zombi ,muszę jeszcze sprawdzić jej plecak i przygotować mundurek .

A jak się uda to zrobię sobie wolny wieczór sprawie sobie odrobinę przyjemności .Trzeba z porozmawiać z paroma osobami
.

Spokojnej nocy .

> polegam na Twojej intuicji.

Też na niej polegam. Zawsze i wszędzie to powtarzam: jeszcze nigdy mnie nie zawiodła :)

@Mamma.
3mam kciuki za Twoją realizację. Wylaszcz się i odmów wszystkim potencjalnie zainteresowanym. Potem, z dołaskotanym ego, wróć do nas :D

Absolutnie nie krytykuje bo to co napisałeś to fakt sama nieraz obserwuje że strój nie świadczy wieku,jak na razie zbliżają się święta i są inne priorytety .

Nie znam wdr na tyle, żeby stwierdzić, że moja wypowiedź uchroni Ciebie przed dalszymi tłumaczeniami. Ale polegam na Twojej intuicji.

Mamma. Nie widzę powodu, żeby sobie odmawiać małych przyjemności.

> po prostu się rozmarzyłam nie mam w końcu 50 lat.

Nie masz co się rozmarzać i rozmazywać :)
Czujesz potrzebę wylaszczenia, to ją zrealizuj :D

A co do 50-tek... uwierz, że znam sporo takich, przy których niejedna 2x-latka wygląda cholernie mało atrakcyjnie :)

Nie absolutnie nie potrzebuje tego, ale miło by było tak się ubrać czasem bez powodu poczuć się bardziej atrakcyjna z mamy kucharki i sprzątaczki poczuć coś innego

ojjjj po prostu się rozmarzyłam nie mam w końcu 50 lat.

Inne tematy z forum

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...