BiN-Med Centrum Medyczne

Okuliści Urolodzy Salony optyczne

Gdynia, Powstania Śląskiego 4A

Dorota - opinia (1) Profesjonalne Centrum okulistyczne, bardzo miła i fachowa pomoc. Mam... Dorota Anna - opinia (1) Kilka razy korzystałam z usług gabinetu BiN-Med i za każdym razem byłam z... Anna Oby tak dalej :) (1) Super fachowa obsługa. Pani doktor świetne podejście do dzieci, spokój i... Mama
w końcu ktoś konkretny (1) Mówią, że jak sie chwali - to sie w końcu popsuje. Mam nadzieję że tak nie... Sylwester Alicja - opinia (1) Byłam z 4 letnia córka gdybym mogła dałabym więcej niż 6. Profesjonalna... Alicja rewelacja (1) Byłam u Pani dr z synkiem (4 lata)i sama również korzystałam z badania i... Agata P. Super! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani dr :). Moja córka jest bardzo nieśmiała,... Dorota Świetne miejsce (1) Profesjonalna obsługa, świetne podejście do dziecka. Moja córka jest... magda Wspaniałe miejsce (1) Rewelacyjna atmosfera, profesjonalizm a przede wszystkim SERCE do każdego... Anna Kowalewska Najlepszy okulista dla dzieci (1) Pani Blanka jest bardzo miłą i sympatyczną osobą, umie zaradzić każdej... Magdalena Nowak Polecam (1) Super profesjonalne badanie wzroku i podejście do dziecka. Doskonała... Mariusz Rewelacyjna Pani Doktor (1) Profesjonalnie, przesympatycznie, badanie okulistyczne na najwyższym... Magdalena Nowak REWELACJA, GORĄCO POLECAM!!! (1) Byłam dziś z moją 4-letnią córką.Atmosfera cudowna, obsługa profesjonalna,... Asia i Hanka Gorąco polecam! (1) Panie są cudne,bardzo profesjonalne podejscie do małego pacjenta. Badanie... Edyta Grabowska