Biały Dworek w Rumi

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
ktoś wie coś na ten temat, jak tam jest i jedzonko??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biały Dworek w Rumi

Ja jestem z Rumi, nie wiem czy widziałaś ten hotel, z zewnątrz jest po prostu obskurny, stoi przy głownej ulicy, gdzie hałas a na dodatek okna restauracji wychodzą na tę właśnie ulicę. W srodku średnio i chcą 120 zl os osoby bo mój narzeczony też się już tam dowiadywał. Za tą cenę jest wiele ładniejszych miejsc, nawet w samej Rumi.

jestem z Wejherowa i widziałam ten lokal z zewnątrz, według mnie nie jest najgorszy, choc na wesele napewno bym go nie wybrała, chodzi mi o ogólną opinię, jak tam jest, jaka jest sala, czy dużo miejsca do zabawy

W tym roku idę tam na Sylwestra

Kumpela miała tam wesele-jeśli chodzi o wystrój i obsługe to wszystko ok, ale jeśli chodzi o jedzenie to mało i niedobre.

JEST DUZO LEPSZYCH LOKALI W RUMI NA WYPRAWIENIE WESELA,NP. Jaga, 110 zl od osoby,lub falko tylko troche drorzej

Byłem tylko raz w B.Dworku i więcej nas tam nie zobaczą , w 4 osoby zamówiliśmy 4 różne potrawy i żadna z nich nie była smaczna (łosoś był wręcz nieświeży).Było to w ubiegłym roku , być może zmienili kucharza ,lecz radził bym sprawdzić osobiście.We wrześniu odwiedziliśmy Jagę ( ciekawy wystrój),lecz jedzenie niczym nie zachwyca .

kurcze troszkę się przestraszyłam, Sylwester kosztuje tam 150zł od osoby, mamy już umowione ze znajomymi i tak sie pytam jak tam jest

dzięki za odpowiedzi

a jak jest z salą, jest jedna do jedzenia i tańczenia czy dwei, czy jest duza?????????????/