Adrianna i Piotr - ocena (1) Dziękujemy bardzo Panu Bartłomiejowi za pomoc przy odbiorze mieszkania. Pełen... Adrianna i Piotr Beata i Rafał - ocena (1) Pan Bartłomiej bardzo miły, odbiór mieszkania został wykonany przez niego... Beata i Rafał Adam Pogorzelski - ocena (1) Bardzo dokładnie i szczegółowo przeprowadzone testy. Pomierzone chyba... Adam Pogorzelski
Justyna - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z p. Bartłomiejem. Świetny profesjonalista, fachowe... Justyna Rafał - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Bartłomieja jako profesjonalistę w zakresie odbioru... Rafał Karol - ocena (2) z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Bartłomiejem, usługa wykonana... Karol dl - ocena (1) 100% ok. Duży poziom szegółowości. dl Jakub - ocena (1) Przed odbiorem domu zastanawiałem się czy skorzystać z takiej usługi, po... Jakub Adam - ocena (1) Polecam! Sprawny i konkretny odbiór z praktycznymi uwagami. Adam Wojtek - ocena (1) Pan Bartłomiej pomagał mi w odbiorze technicznym mobilnego domu... Wojtek Marek Ch. - opinia (1) Pan Bartłomiej przy odbiorze deweloperskim mojego mieszkania wykazał się... Marek Ch. Patryk - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z Panem Bartkiem. Obszerna wiedza zawodowa... Patryk Arkadiusz - opinia (1) Profesjonalna usługa. Dokładnie sprawdzenie nieruchomości. Polecam Arkadiusz Kuba - opinia (2) Rzetelne, sprawne i wysokiej jakości usługi. Polecam Kuba Robert W - opinia (1) Skorzystałem z usług Pana Bartłomieja podczas odbioru zakupionego mieszkania... Robert W Kamil B - opinia (1) bardzo polecam współprace z panem Barłomiejem. pełnił funkcję kierownika... Kamil B Anna - opinia (2) Bardzo polecam usługi Pana Bartłomieja - skrupulatność, ogrom wiedzy i... Anna Kamila I Martyn - opinia (2) Goraco polecam! Profesjonalne podejscie i opanowanie przy przekazywaniu... Kamila I Martyn Mariusz - opinia (1) Każdy z punktów checklisty przedstawionej w ofercie został skrupulatnie i... Mariusz Jakub - opinia (1) Jesteśmy mega zadowoleni z pomocy przy odbiorze mieszkania. Wszystkie... Jakub