Biancas - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś może się podzielić wrażeniami ze ślubu w Biancasie? Szczególnie chodzi mi o salę na piętrze. Interesuje mnie też, czy w wypadku dwóch wesel odbywających się jednocześnie imprezy się wzajemnie nie zagłuszają? Dziękuję za wszelkie informacje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: biancas

Ja będę miała tam wesele ale dopiero w sierpniu, górna sala jest po remoncie, w trakcie jest tez dobudówka chyba beda dodatkowe pokoje, z tego co właściciel zapewniał, że nie raz były imprezy na górze i na dole i ze nic nie słychać i mam nadzieje ze tak bedzie bo stresuje sie troche... jezeli ktoś ył to też chętnie poczytam opinie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: biancas

Na dole.nie słychać nic z góry spokojnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biancas - proszę o opinie

Dołączam się do pytania. Nurtuje mnie też jedna kwestia-spotkałam się z opinią, że porcje w Biancasie są bardzo małe, że brakuje jedzenia. Był ktoś tam na weselu i mogłby się podzielić swoimi odczuciami? Planuję zrobić tam wesele w przyszłym roku.

Tak, ja miałam tam wesele w sierpniu tego roku, sala na górze. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru właśnie tego miejsca. Jedzenie bardzo dobre, i bardzo dużo, po weselu bardzo dużo zostało. Tort który jest w cenie również bardzo dobry. Kontakt z właścicielem super. Sala bardzo ładna. Na dole było również wesele, obawiałam się ze goście mi sie pomieszaja muzyke bedzie słychac. Nic takiego nie miało miejsca, ani razu nie widziałam nikogo z drugiego wesela. Kelnerzy to pełen profesjonalizm. W razie pytan jestem do dyzpozycji. Polecam Biancas z całego serca:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W zeszłym roku miałem przyjemność pracować jako obsługa wideo na dolnej sali w Biancas,

Miło wspominam salę i obsługę. Jak na stolik obsługi foto-wideo, to naprawdę, jedzenia było bardzo dużo i różnorodne. Bardzo smaczne :-) Posmakowałem każdej potrawy i każda jedna była wyśmienita :-)

Obsługę zapamiętałem jako miłą i uśmiechniętą.

Goście bawili się wystrzałowo!!

Polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jadłam tam kiedyś dewolaja i nie mogę powiedzieć, że mnie ta kuchnia zachwyciła. Mięso było niedoprawione. Surówka w ogóle beż żadnych dodatków, sama marchewka, nawet nie polana wodą z sokiem z cytryny. Ale każdy może tam wejść i zjeść przed własnym weselem, żeby się przekonać. Może ja trafiłam na zły dzień kuchni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dziękuję za opinie.
Może ktoś jeszcze robił tam wesele lub był gościem i chciałby się podzielić spostrzeżeniami.
Sala jest bardzo ładna, ale tak jak pisałam wcześniej niepokoją mnie rozbieżne opinie na temat jedzenia.

Zazwyczaj tutaj na forum są opinie negatywne wynikające pewnie z wygryzienia konkurencji. Ja też czytałam negatywne opinie na temat tej Restauracji, pojechaliśmy sobie na obiad kilka razy i za każdym razem jedzenie było pyszne, Pan który nas obsługiwałam był bardzo uprzejmy. Mimo wielu negatywnych opinii zdecydowaliśmy sie na Biancas, baaaa nawet nie widziałam tak naprawdę sali bo była akurat w remoncie, także całkowicie w ciemno poszliśmy i nie żałujemy. Gdybym miała wybierać jeszcze raz restauracje na swoje wesele na pewno wybrałabym Biancas. Wesele mieliśmy 23 sierpnia więc całkiem niedawno bo 2 m-ce temu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyglada super z zewnątrz, ale te szarości w środku, jednak mnie zniechęciły... jakoś tak smutno tam...

hmm...szarości? Według mnie jeśli chodzi o wnętrze sali to naprawde są super-zwłaszcza sala pałacowa-bardzo klasyczna i elegancko, jest odnowiona. Jeśli chodzi o wnętrze sali to naprawde nie mogłam znaleźć lepszej. Zawsze coś psuje ogólne wrażenie- a to podłoga, jakaś pstrokata tapeta albo filary lub kominek na środku sali. A wszystko idealnie.

no niestety ciężko znaleźć tą idealna, która jeszcze będzie blisko kościoła, czy domu Panny Młodej lub rodziny. My postawiliśmy na ładniejszy wystrój, ale niestety otoczenie do kitu, ale cos za coś :)

A jaka sale wybraliście? Akurat Kosakowo jest całkiem blisko nas dlatego się ku niej sklaniamy

Restauracje Kaszubska (na tej samej ulicy :) )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam w Biancasie dwa razy (wesela). I za każdym razem odbywały się jednocześnie dwa wesela. Proszę mi wierzyć nikt nikogo nie zagłuszał. Polecam lokal, świetna obsługa , jedzenie smaczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam- na podstawie trzech imprez weselnych ( w tym jednej własnej ;-)), urodzin, rocznicy ślubu oraz komunii ;-) Niezależnie od typu imprezy jedzenie oraz obsługa wzorowa. Zawsze wracam.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...