Biedronka

Dostałam propozycję pracy na stanowisku kasjera w Biedronce. Jakie są warunki i płaca za 3/4 etatu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biedronka

1300zł na reke i umowa o prace

Skladalas osobiscie czy przez strone internetowa, przez formularz?

1100 zł + premia to wiem za 3/4 etatu, wysyłałam aplikację poprzez formularz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

1016 na rekę, 3/4 etatu, ale praca po 8, 10, 12 godzin. Nadgodzin nie płaca - siedzisz w domu i odbierasz.

A gdzie Ty tu widzisz nadgodziny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja koleżanka dostaje 1500 zł ( nie na rękę ) + premia uznaniowa od 100 do nawet 700 zł, jest to jej pierwsza taka praca, na 3/4 etatu. ( Zaczeła w tym tygodniu, wiec co do tych premii to sie przekonamy ) Grafiki ma ustalane w piątki. Czasem jest 6 godzin, czasem 8. Czasem ma dwa dni wolne pod rząd.

Prezenty swiateczne, dobry socjal, siłownia za 50 zł ;)

Myślę, ze warto.

co robi? Czasem rozkłada towar, czasem siedzi na kasie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta siłownia to chyba domyślnie "siłownia" czyli w godzinach pracy podczas jazdy z paletami po sklepie i ich rozładunkiem, bo jak jeszcze po godzinach ktoś ma siłę i ochotę to pełen szacun :-)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś w tym jest.
Mój Tatulek dawno temu opowiadał, a jest brukarzem, że kiedyś zatrudnił się u nich jakiś "kark" co to na siłkę regularnie chadzał. Niby bicepsy zrobione, kark, nogi i tym podobne, ale rady dał tylko tydzień. Kondycja nie dała mu większych szans.
A ja jako osiemnasto letni szczyl przerobilem tam ponad miesiąc zbierając na wakacje. A że jestem astmatykiem tym bardziej to dziwi :/
Odtąd wychodzę z założenia, że jeśli chce się mieć rzeźbę ciała to siłownia jest ok. Jednak prawdziwa siła przychodzi z trudem pracy.
Aby offtopu nie było - za takie warunki chetnie też bym popracował. Serio.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytam się ostatnio w Biedronce, gdzie leży jedzonko dla psa-a pani sprzedawczyni mówi-wszędzie:-)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

a ja się naprawde zastanawiam ;) chyba poszukam najbliższej biedronki, bo w co drugiej widze ogłoszenie w gdyni ;)

a wiem ze małe trójmiasto prowadzi ciagły nabór, bo sie tam tych biedronek naroiło ;)

tylko gdzie najblizej z koleczkowa? ;)

:-)
do "~ona"
- może się rozsypało :-)
- w sumie z tego co pamiętam to czasem faktycznie karma dla zwierzaków była wystawiana w 2-3 miejscach: w pobliżu chemii, przy promocjach, przy wyprzedażach, więc można powiedzieć: wszędzie ;-)

A tak bardziej serio, wiesz może ona była na końcówce zmiany i wcale się nie dziwię, że już wymiękała.
Gdy tak latasz na dzwonek do kasy, jak się rozładuje kasa to bieg do paleciaka, na kolejny dzwonek rzucasz wszystko i też bieg do kasy bo się kolejka ustawiła i tak cały dzień...
Współczuję tym wszystkim dziewczynom szczerze i nie zazdroszczę.
Teoretycznie nasz klient nasz pan i uśmiech na twarzy i uprzejmość w pełnym wymiarze, ale zwyczajnie to nie zawsze się da.
Do tego jak "awansujesz" to jeszcze zbierasz ochrzan od "najeźdźców", ale to już było w innym wątku.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej
Mieszkam w Angli 3 latka i tez bylem w takiej angielskiej biedronce kilka razy czyli w aldim pracownicy prawie caly czas w ruchu a to kasa a to paleciak polacy, anglicy ,slowacy i inni ciezka pracy szczerze wspolczuje wyzysk i nic wiecej a place tez nie ciekawe.Bywam takze w waitrose czyli cos jak nasza alma tu spokoj pracownicy robia swoje, usmiechnieci jest spokojnie ale za to ceny 40% drozej, artykuly lepszej jakosci czyli nie ma nic za darmo jesli chcesz lepszej milej obslugi, towarow trzeba zaplacic wiecej

sama obecnie przekonałam sie na własnej skórze jak się pracuje w Biedronce,wyzyskuja pracownika jak tylko moga premi brak juz od kilku miesiecy, wieczne nie zadowolenie i mobbing,jesli chodzi o Trójmiasto a na dystryktwa szkoda słów!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja ostatnio pytalam, gdzie sól - pani odpowiedziała "nie ma". To dopiero bieda... haha.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co miała odpowiedzieć jak nie było?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

no masz rację jak się wstaje o 5 najpierw zasuwa do pracy, potem nadgodziny, a potem siłownia to jest faktycznie wyrzeczenie i szacunek się nalezy, a teraz wyobraź sobie że ci ktos jeszcze to co wypracujesz niszczy bo mu się po pracy d*py ruszyć nie chce.

bylem dzis w bidronce i tam na serio musi byc mobbing. dwoje pracownikow rozkladalo towar, byli bardzo blisko siebie i rozmawiali. po czym jeden powiedzial nagle: ''dobra, ja odejde, dalej, tu sa kamery, nie mozemy rozmawiac''. ZAMUROWALO MNIE... w zyciu bym sie nie zgodzil na takie niewolnictwo. az mi sie przypomnialy obozy pracy w Korei Polnocnej. bez kitu!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Straszne, że rozmawiać nie wolno i pracować każą! No istny kołchoz!
Powinieneś teraz zbojkotować Biedronkę i poprzysiaść, że nigdy twoja stopa nie zawita.

Ps. Byłeś dziś....jasne, dosłownie przed godziną jak to pisałeś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam kolegę który pracuje w biedronce i ma przechlapane bo jest rozliczany nawet z ilości kliknięć kasowanego towaru, jak za wolno kasują to po premi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

POJEDZ se do pracy w Anglii i zobacz jak tam wyglada sprawa. Wejdz tam do Tesco i zobacz, ze pracownicy gadaja caly czas i sie smieja do siebie. Zupelnie na odwrot niz w Polsce. W UK powoli rozkladaja towar w miedzyczasie gadajac przez komorke. W Polsce w Biedronce zasuwaja doslownie jak dzikie woly za 1500 zl. i Jeszcze nawet slowem sie do siebie odezwac maja zakaz bo sa kamery. To jest niewolnictwo... Czemu we wlasnym kraju dajemy z siebie robic kozly ofiarne? Zainwestuje taki Portugalczyk kase i mamy sie klaniac? To chore!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem w Anglii. Te komórki są służbowe i służą do czego innego niż rozmowy z psiapsiułkami... Zobaczyłeś coś i teraz piszesz bzdury nie znając tematu.
A praca jest po to aby pracować..no sorry.
Straszne, no nie?
I ciesz się, że wogóle ktoś inwestuje w naszym kraju..bo z takimi leserami jak Ty, ja na ich miejscu bym się kilka razy zastanowił.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Do zszokowany, bardzo często te ciśnienie wprowadzają bez zgody przełożonych ambitni kierownicy/dyrektorzy regionów. Pracując w swoim życiu w paru dużych sieciach widziałem to bardzo dobrze, ta sama firma tylko inny region inny przełożony i całkiem inna praca. A straszenie kamerami to bzdura, nikt nie siedzi non stop na kamerach i nie przegląda, jeżeli tak się dzieje to od razu trzeba spier....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

to gratulacje ze sie dostalas bo tam ciezko sie jest dostac

Jak starać sie o pracę w nowo powstającej biedronce w baninie??

wyslij im list, ze zgadzasz sie tyrac za 2 zyble na godzine
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gdzie złożyc CV do Biedronki ktora powstaje w Chyloni Centrum?(na przeciwko Poczty)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

JM kariera.pl

mam wyższe wykształcenie i nie chcą mnie przyjąć do biedronki;/ ratunku:( a potrzebuje pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to po co sie chwalisz tym mgr

idz zbierac puszki

do mgr. bo do sklepu nie jest potrzebny magister tylko robol !
Kumasz ?

ta siłownia za 50 zł to karta multisport ważna 2 mc :)
więć korzystasz ile chcesz i to nie tylko z siłowni. Kto miał ten wie:)

Inne tematy z forum

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...