Biedronka

Czy jakaś Pani pracuje?pracowała? jaki klimat tam panuje , jakie pieniążki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biedronka

Oliwia był już wątek o Biedrze ;) Wpisz w wyszukiwarkę tego forum i sprawdź też opinie na gowork.pl. A pań tam pracujących jest mnóstwo (chyba więcej niż mężczyzn). Wszystko zawsze zależy od kierowniczki / kierownika, jego zastępcy oraz jakiego mają regionalnego. Pozdrawiam tu szczególnie Pana Dyrektora Regionalnego mającego pod sobą sklepy na Osowej (a dokładnie ten z ul. Osowski Zakątek - swój chłop). Wśród samego zespołu też zdarzają się różne osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam,

kilka dni temu ukazało się ogłoszenie do pracy na Chełmie i Porębskiego.Czy ktos juz był na rozmowie? Może juz ktoś został zatrudniony i nie ma co czekać na telefon zwrotny?
N a str Biedronki jest też nabór na sprzedawcę na Ujeścisku, ma ktos inf kiedy skończy sie tam remont? I jak się tam Paniom pracuje?

nikt nic w temacie rekrutacji do Biedronki z Chełmu,Ujeściska??? Może już były rozmowy i nie warto czekać? A może lepiej osobiście składac w danym sklepie?

A może warto Jolu osobiście podejść na Chełm (sklepy na Chałubińskiego i Dragana) ?? To nie boli...no chyb, że ktoś ma słabe nogi. A jak nic nie wiedzą, to zadzwonić najlepiej do Centrali w CD w Rusocinie chyba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://karierawjm.pl/oferty-pracy/wyniki/?Reg=3278&LOV1=All&LOV4=All&keywords=&Resultsperpage=10&srcsubmit=Szukaj+&statlog=1&ID=PZHFK026203F3VBQB6G68V4TZ&mask=karierawjmd&LG=PL

Wiem,że szefowa bierze często i głownie pod uwagę cv z internetu,ale zbiera tez co jakiś czas ze sklepów więc może warto i pochodzić po sklepach i przegladać oferty Tutaj?

a janeczek jak zwykle wszystko o wszystkich wie wszystko :))))))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anja nie jestem Big Brotherem ;) I nie piszę tu dla zabawy, tylko staram się komuś doradzić, ot co. Poza tym robię w handlu i muszę pilnować co dzieje się u konkurencji (w dodatku tej najbliższej, do której mam piechotką czy max. 3 przystanki trajtkiem) - należy to do moich obowiązków poza czasem pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

janeczek - jakiś czas temu pisałeś że masz pracę w domu ;)
Ściemniasz chłopie i to na całego a na tym forum to faktycznie jesteś częstym gościem - co mnie dziwi ?
Ja szukam pracy więc tu jestem i bywam często . Ale ty dlaczego tu tak często ????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może chorobowe wziąłem ?? Od przyszłego tygodnia zapi***ol mam od nowa ;) A i zamierzam zmienić pracę na jakąś lepiej płatną, więc też szukam. A praca w domu to dodatkowa jest i jak na razie kokosów z niej nie ma - trzeba w niej nastawić się na długotrwały rozwój, a ja dopiero na początku jestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...