Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

Sz. P. ~kapital
Po części racja, ale weźmy też pod uwagę ile przedsiębiorstw, programów itp. by nie powstało gdyby nie kapitał zagraniczny. Pewnie robi Pan/Pani zakupy w Tesco, Real lub innych galeriach, pewnie tankuje Pan/Pani w Statoil, Shell itp, pewnie zajada się Pan/Pani w Sfinksie, Pizza Hut, Mc Donalds itd., pewnie ubiera się Pan/Pani w H&M, Cubus'ie itd.
Więc nie narzekajmy na Biedronkę. W końcu to ona płaci tu podatki, płaci pensje pracownikom (jakie by one nie były) które wyda w Polsce, kupuje towar od polskich producentów dając im zbyt czyli pracę.
Niestety możemy przegonić kapitał zagraniczny, ale wtedy bliżej nam do Kambodży, Korei Północnej i innych światowych kwiatków.
Ja źle Jackowi i p. Ilonie nie życzę. I myślę, że ich sklepy dalej będą funkcjonować. A konkurencja jest potrzebna.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bym się tak nie cieszył z tego, że otworzą u nas Biedronkę. Ten sklep to zagraniczny kapitał, pieniążki trafiają do Portugalii. Rozwój sieci marketów powoduje zanik lokalnego biznesu, w niektórych krajach to jest poważny problem. Nie pasuje wam sklep "u J." to idźcie do innego, ale nie wciskajcie mamony zagranicznym korporacjom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jacusiu zwijaj interes !!!
dosyc blokowania biedronki , i kanalizy terz ci niezapomnimy.
przyszle wybory ci pokaza

wyborca
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

T jest najlepsza wiadomość od kilku lat. Lokalizacja zaje fajna. szkoda że nie bliżej Jacka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziś zasłyszane odnośnie Biedronki. Mają już plany, czekają na decyzję o budowie. Zlokalizowana będzie gdzieś w rejonie sklepiku z rzeczami z Niemiec i ciucholandu. Osobiście wydaje mi się, że pomiędzy tymi sklepikami a sklepem ogrodniczym. Budowa ma ruszyć w kwietniu-maju. I dobrze, będzie większa konkurencja cenowa. Zawsze co kilka sklepików to nie dwa. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

WALL MARKT będą budować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a po ile ta opiekunka??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a na jaki rozmiar masz rzeczy?

a kupisz ode mnie cichy dla dziecka albo opiekunke ?!

dziewczyny czy któras z Was mieszka w Bojanie i przyjezdza do Gdańska.
Mam prośbę wielką :)

TO BEDZIE LIDL;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

BIEDRONKI ANI LIDKA ANI POLO MARKETU W BOJANIE NIESTETY NIE BĘDZIE, PRZYKRO MI. NIE WIERZYCIE TO NIE,ALBO ZADZWOŃCIE DO CENTRALI BIEDRONKI CZY CZEGOŚ TAM:). TAK SAMO JAK MIAŁ TU POWSTAĆ STADION BAŁTYKU I DROGA ASFALTOWA Z WICZLINA DO BOJANA.

I JESZCZE MULTIKINO I AQUA PARK...

(TO JUŻ IRONIA):p

a z tą biedronką to naprawdę ściema i plotka,proszę nie zaprzątajcie sobie tym głowy, bo ktoś coś palnął i wszyscy to podchwycili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

monia a można wiedziec kiedy będzie i skąd masz takie informacje/?

przed samym bojanem bedzie od strony chwaszczyna jadac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tez się uciesze jak by była!! nie bede musiała do chwaszczyna sie autobusem tłuc!! no własnie jak by była to w jakim miejscu???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super by było, mam nadzieję że będzie, bo tutejsze ceny większe niż w Sopocie. A jak będzie to w którym miejscu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

a zobaczycie,ze bedzie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

od kilku lat te same plotki xD z tym że jednego roku w Koleczkowie, a następnego w Bojanie xD xD xD

I stonkę, a na polu rośnie groszek:D

ja dzisiaj widziałem ze cztery biedronki w Bojanie:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...