Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

A ty skąd to wiesz? Bo ja z oficjalnego źródła wiem że nawet takich planów nie ma:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bedzie biedronka w bojanie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co prawda Chwaszczyno nie jest o wiele większe od Bojana ,jednak krzyżują się tam 2 ważne drogi.
Jednak przy wyborze lokalizacji dla Biedry na pewno uwzględniono by to że z okolicznych wiosek ludzie również by przyjeżdzali(Kielno, Koleczkowo)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic nie wynikło bo Biedronka nie może powstać w tak małej miejscowości jak Bojano czy Koleczkowo bo im się to poprostu nie opłaca. Takie firmy jak Biedronka mają stała analizę rynku i nikt nie zdecyduje się postawić dużego sklepu bez gwarancji opłacalności, prędzej postawią kolejną w Wejherowie niż tu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tylko jeden radny ma sklep w Bojanie takie małe sprostowanie . Chodnik będzie budowany ale tylko w granicach miejscowości ( w terenie zabudowanym ) . A o biedrące mówili już dawno i w Koleczkowie jak i w Bojanie , ale nic z tego narazie nie wynikło .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Biedronka w Bojanie nie powstanie bo sa dwa sklepy które posiadają radni i oni musieli by się ich pozbyć. To nie jest możliwe-bo na sesji rady taki wniosek zaraz by przepadł. Wybraliście na radnych ludzi którzy maja sklepy i nic konkretnego nie zrobią bo wójt im nie pozwoli podskoczyć wyżej pępka. Na razie dobrze sobie prosperują i maja wszystko w nosie. Na radnych trzeba wybierać ludzi którzy nie mają interesów bo ci będą niezależni od Gminy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

No ja ostatnio słyszałem że jakiś chodnik z karczemek do bojana mają budować. ale to się chyba komuś pomyliło chyba.
A biedronka niby ma stanąć tam przed małym laskiem jak się wjeżdża do bojana od strony dobrzewina :-P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie plotki o biedronce już dawno chodza po Bojanie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Światłowód w gminie Szemud (4 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?