Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

Bedzie bedzie. Na zlosc niektorym na przeciwkp Groszka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Będzie będzie,to potwierdzona informacja!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w Chwaszczynie będzie LIDL!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest pewna i potwierdzona informacja. Biedronki w Bojanie NIE będzie. Nie opłaca się budować w tej lokalizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Z tego co się dowiedziałem jeszcze na wiosne startują z budową.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie, jeszcze w tym roku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha ha, ale bzdura, nie będzie żadnej biedronki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16

z pewnego źródła wiem że jeszcze w tym roku stanie biedronka na przeciwko Pana Jacka. I na tym zakończmy temat
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

AM REST - polska sieć restauracji. A niby od czego ten skrót :). Mac Donalds też jest polską firmą Mac Donalds Polska Sp. z o.o. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nigdy nie mów nigdy. Bo to nieprawda. Skąd wiesz co w przyszłości będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha, co racja to racja:D
Ostatnio widziałem kilka razy wóz dostawczy tesco w Bojanie:)

Fajnie że takie rzeczy się rozwijają, zwłaszcza dla osób niepełnosprawnych, lub takich którzy nie mogą się z domu ruszyć.s
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co Wam tak zależy na tej Biedronce, z Tesco sami wam zakupy przywiozą do Bojana, można robić zakupy przez internet, zapłacicie kilka PLN za dowóz a czas spędzacie z rodzina albo kochanką/kochankiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam Ciebie Zyga,ale to co twoja znajoma w gminie powiedziała równa się z poziomem tego co się usłyszało w sklepie.

Kobity poustawie po znajomości,i z rodziny. Pewnie są informowane odrazu o tym o czym się mówi w pokojach w Urzędnie Gminy...

Zresztą ja się wykłucać tutaj nie będę, ja jestem pewny swojego źródła które potwierdziło się w przypadku budowy biedronki przy pętli na Wiczlinie. A jak będziemy słuchać ludzi z UG to będziemy w sandałach w zimę chodzić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sds masz dobre wiadomosci bedzie biedronkatak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ta twoja znajoma to jakaś nie kompetentna do takich rzeczy pewnie jest. może kawusie pija, gdy o ważnych sprawach jest mowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeszcze raz powtarzam,to bzdura nigdy biedronka nie powstanie w bojanie,nie wiem dlaczego ktos rozpuszcza takie glupoty,dzisiaj rozmawialem w gminie ze znajoma, biedronka nigdy nie miala zainteresowania bojanem, przestancie siac zamieszanie.powtarzam jeszcze raz totalna bzdura,z pierwszej reki to ktos dostal za mlodu po lbie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kto będzie chciał kupować u p. Jacka, to będzie kupować dalej, ten co nie chcę to będzie kupował w Biedrze, a co wy się wyglądem biedry przejmujecie?I kto tu piszę że biedra nie jest wcale taka tania? Jak kogoś stać to może nie widzi różnicy,ale niektórzy liczą każdy pieniądz i patrzą na takie rzeczy.
No ale wiadomo ktoś ma kase, to i ma w 4 literach to co myślą biedniejsi.

A co do tego czy powstanie biedronka w Bojanie, to możecie być pewni że powstanie:) Wiadomości z pierwszej ręki, a nie zasłyszane w sklepie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

bzdura,takie jak biedronka,makro i inne potentata psuja jakosc i polski rynek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

No nie. Jeszcze będą mi mówić gdzie i co mam kupować, i jak mam spędzać czas wolny. Po drugie nie może tak być że osoby wybrane do RG w rację swojego, powtarzam swojego interesu blokują rozwój gospodarczy, socjalny, ekonomiczny regionu. Żenada. Komuna sie skończyła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja rozumiem, że każdy ma swoje preferencje dotyczące wyborów gdzie dokonuje zakupów. Dlaczego jednak odmawiać ludziom wyboru? Jeżeli powstałby w Bojanie sklep typu Biedronka, to czy byłaby to dla Ciebie jakaś szkoda?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2