Biedronka w domu handlowym Chylonia

Byłam tam dziś i nadal nie mogę uwierzyć w to co tam widziałam. Powierzchnia sklepu stanowczo za mała, produkty leżące jedne na drugich, wszędzie bałagan. Już od wejścia czuć było dziwny "zapach". Wszędzie pełno palet, a na nich "burdel" produktów, bo nawet nie wiem jak to nazwać. Między paletami i przy kasach przylepiony do podłogi syf - tragedia. Sanepid powinien tam zajrzeć. Współczuję Paniom kasjerkom, bo ewidentnie widać, że jest tam za mało personelu i podziwiam je jednocześnie, że wytrzymują pracę w tak obleśnym miejscu. Mimo to kolejka była strasznie długa, bo ludzie myślą, że w biedronce najtaniej. W wielu biedronkach byłam, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biedronka w domu handlowym Chylonia

zawsze mozesz podjechac na cisową do biedronki, obok cisowej skm. sklep po kapitalnym remoncie, regały świetnie ustawione, więcej miejsca dla kupujących :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w domu handlowym Chylonia

To nie chodzi o to by pojechać gdzie indziej. To jest po prostu wstyd że takie coś może istnieć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rodzić - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem przerażona i obrażona zachowaniem nauczyciele w tej szkole. Moja córka była uczennicą w...

BK - ocena (5 odpowiedzi)

Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego doświadczenia i...

Turysta - ocena (3 odpowiedzi)

Wszystko fajnie, ale na wejście zwrócenie uwagi dzieciom aby nie dotykały szyby jest w tych...