Biedronka/LIDL

Mam pytanie.
Nie skończyłam technikum i jeżeli w CV napisze, że ukończyłam (czyli 4ro letni przedział podam) to będą podczas rekrutacji chcieli jakiś dokument, że skończyłam szkołę, czy tylko wystarcza moje słowa i CV ?

Czy lepiej napisać prawdę ile lat się chodziło ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biedronka/LIDL

mijac sie z prawda niewarto, chocby po to, ze swiadectwo bedzie po jakims czasie potrzebne do naliczenia urlopu...

to jak nie mam tego swiadectwa ukonczenia to wtedy juz wogle by mi urlop nie przysługiwal, czy wtedy inaczej by sie liczyło?

mniej sie liczy na poczatek jest 21 dni, musisz miec 10 lat pracy czyli np 8 lat za studia +2 pracy, lecum 4 lata +6 pracy

tutaj jest wiecej

http://forumprawne.org/prawo-pracy/128975-wymiar-ulropu-wypoczynkowego-staz-pracy.html

lepiej nie bajerowac, bo jesli szukaja osob ze srednim wyksztalceniem, podpisze umowe i poprosza o swiadectwo, ktorego nie masz to umowa moze sie okazac niewazna...

a myślisz, ze będzie im przeszkadzać, ze nie skończyłam szkoły ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...