Bieganie rano - dobre na pobudkę

Poranne bieganie jest dobre, żeby przebudzić się i isc do pracy w dfobrej formie. co o tym myslicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bieganie rano - dobre na pobudkę

No pewnie, że tak! W ogóle ruch to zdrowie, ale przed każdym treningiem (nawet, jeśli to bieganie) polecam rozgrzewkę. Wystarczy stretching, trochę rozciągania...Pamiętam na takim blogu physio profit było info na temat ćwiczenia przed treningiem i tego jak zapobiegać kontuzjom i urazom. Bieganie rano- super sprawa! Byle bezpiecznie ;)

A ja polecam do biegania dobre buty, których najwięcej jest na stronie: http://air-max.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak. Ale dobrze jest po przebudzeniu zmysłów, które budzą się wcześniej od stawów i ścięgien wykonać gimnastykę najlepiej jeszcze w łóżku czyli" przeciągania ramion tzw wkręcania żarówek, podciągania kolan do klatki piersiowej ,skręty bioder. Osobiście nie mogę patrzeć na biegaczy którzy biegają w 'rajstopach ' w zimne ranki ;0

Inne tematy z forum

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?