Re: okulista dzieciecy w gdansku na nfz
Witaj, moja córka też miała problem z oczkiem od urodzenia teraz ma już 7 miesięcy i pozbyłyśmy się problemu. Pediatra przepisywał kropelki chyba ze dwa razy, zero poprawy. Później okulista na Morenie (fakt musiałam troszkę poczekać) tam znów inne kropelki +masaż. Nie było poprawy w końcu z mężem pojechaliśmy do szpitala studenckiego na ostry dyżur tam trafiliśmy na suuuper kobietę, Iwona Antkowiak. Córka znów dostała inne krople i inny sposób masowania. Prosiła o kontrolę do przychodni gdzie przyjmuje. Nie było poprawy i dostaliśmy jednak skierowanie na udrażnianie kanalików na Zaspę. Jesteśmy po zabiegu i jest zdecydowanie lepiej :) Pani Iwona przyjmuje w Nadmorskim Centrum Medycznym na Jagiellońskiej 7 nr tel.763-93-00 przyjmuje pon., czw. 12-18.00 i wt., śr., pt. 7.30-14.00 z tego co się orientuję to zapisy są dopiero w czerwcu na kolejne wizyty ale na kontrolę poszłam z małą bez rejestracji weszłam tak po prostu i poprosiłam o wizytę i nas przyjęła Panią doktor mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Pozdrawiam
0
0