Angelika - opinia (1) Wizyta u Pani Magdaleny była świetna. Przyjemna, relaksująca atmosfera, więc... Angelika Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo polecam sklep Calzedonia w Klifie. Przemiła i profesjonalna obsługa ze... Zadowolona klientka Kinga - opinia (1) Piękna oferta, duży wybór, ale przede wszystkim doskonała obsługa. Pani... Kinga
Bożena - opinia (1) Świetna, fachową obsługa, fajna oferta biustonoszy. Kostium kąpielowy od razu... Bożena KASIA - opinia (1) Bardzo miłe i profesjonalne Panie. Bardzo dobrze znają się na swojej pracy.... KASIA Julita - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Fachowe doradztwo. Szczerze polecam Julita Nadia - opinia (2) Super fajna bielizna :) mega wygodna i z małego nic jest coś :) polecam Nadia D - opinia (1) Wspaniałe klimatyczne miejsce.Bardzo duży wybór biustonoszy oraz... D Kinga - opinia (1) Bardzo polecam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Na pewno nie raz powrócę... Kinga Krystyna - opinia (1) Dziś byłam pierwszy raz w tym sklepie zachęcona przez koleżankę. Uprzejma i... Krystyna Ewa - opinia (1) Pierwszy raz zawitałam do salonu po stanik do karmienia. Brafitterka dobrała... Ewa Katarzyna - opinia (1) W Gdyni jesteśmy raz do roku, i z każdym razem obowiązkowa-bardzo przyjemna... Katarzyna Anna - opinia (1) Cudowne miejsce! Świetna obsługa, panie w profesjonalny sposób pomagają... Anna Svitlana - opinia (1) bardzo ładny sklep, duży asortyment bielizny i piżamy. Svitlana Monika - opinia (2) Dzień Dobry, jestem Państwa stała klientka od kilku lat, i nigdy w żadnym... Monika Super salon bielizny (1) Duży wybór, profesjonalna obsługa. Dobrano mi idealny biustonosz. Ceny... Zadowolona klientka Najlepszy biustonosz jaki miałam do tej pory! (1) Udałam się do christelle po mój pierwszy porządny biustonosz. Jestem bardzo... Kasia Polecam (1) Bielizna z wyższej półki lecz warta swojej ceny, Miła obsługa. Klientka Magda - opinia (1) Bielizna kupiona w salonie Christelle to rewelacja! Po pierwsze najważniejsze... Magda Profesjonalny salon (1) Bardzo przyjazny salon, w którym każda kobieta może bez pośpiechu i w miłej... Paulina