Agnieszka - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Atelier bra Madalena. Indywidualna... Agnieszka Małgosia - ocena (1) Bardzo szeroki wybór bielizny i przemiła obsługa. Po wizycie zawsze wychodzę... Małgosia Beata - ocena (1) Kupiłam dwa biustonosze, wydawały się super ale niestety pani nie trafiła.Z... Beata
Edyta Klonowska - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa obu Pań. Wracam zawsze do tego sklepu i... Edyta Klonowska Kinga - ocena (1) Cudowna obsługa, dawno nie poczułam się tak zaopiekowana! Kinga Marzena - ocena (1) Jestem klientką od wielu lat i jestem bardzo zadowolona z towaru i obsługi.... Marzena Klientka - ocena (1) Mały sklepik z bielizną. Przemiła i profesjonalna obsługa. Pani świetnie... Klientka Violetta Matyjasik - ocena (1) W sklepie jest bardzo miła obsługa, a Panie są miłe i kompetentne. Polecam :-) Violetta Matyjasik Zofia Trębińska-Zieniuk - ocena (1) Niebanalne wzory, skarpetki dobrej jakości, wpływają, choć może to... Zofia Trębińska-Zieniuk Asia - ocena (1) Cudowne Panie pomocne zaangażowane służące dobrą radą polecam:-))) Asia Agnieszka Szostak - ocena (1) Super obsługa klienta. Dostałam do wyboru kilka modeli, obsługująca mnie pani... Agnieszka Szostak M.F - ocena (2) Pani Magda profesjonalna i ciepła osoba,która potrafi ubrać nieidealne piersi... M.F Kinga - ocena (1) Super ciuszki, polecam Kinga Karolina - ocena (1) Najlepszy salon z bielizną w Trójmieście. Ogromny wybór, od lat jestem... Karolina Katarzyna - ocena (2) Wspaniałe miejsce, pełne kobiecej energii i życzliwości! Dobrze dobrana przez... Katarzyna R - ocena (1) Bardzo dobra, kompetentna, cierpliwa, profesjonalna i miła obsługa. Polecam R Lucy - opinia (1) Super miejsce. To nie sklep, tylko fajne miejsce, w którym każdą klientkę... Lucy Ania - opinia (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór . Polecam Ania Yola - opinia (1) Witam. Kupiłam tu trzy biustonosze. 2 x Rosa Faia + Parfait bez fiszbin,... Yola Ola - opinia (1) Bardzo polecam! Właścicielka przesympatyczna, znająca się na rzeczy. Bardzo... Ola