Bierzmowanie

Rozumiem wszystko jesli chodzi i pieniądze ,ale nie rozumiem dlaczego dzieciaki idace do bierzmowania mają placic 150zł bo Franek tak chce??,gdzies indziej 60 zl albo wcale...a u nas jak zwykle najwięcej!Zaczynam powietpywać w misje Franka gdzie tylko może kroi kase!!..co jest grane ?Wam tak pasuje ??bo mi nie i to absolutnie!.Stać kogos prosze bardzo niech mu daje ale on zrobił sie taki materialista że ten człowiek mnie przeraża...i zauważyłem że wyznaje jakąs dziwna zasade ....jesli sie płaci to jestes najlepszy...a jak nie to traktuje Cię jak powietrze ..tak jakoś chamsko z góry...nie jestem żadnym lewicowym oszolomem w życiu!! ale to co Franek wyprawia wola już o pomste do nieba w tej i nie tylko tej sprawie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bierzmowanie

Fakt że 150 zl to nie mało.Ale Biskup" Flaszka"co nam będzie dzieci bierzmował też do tanich nie należy a i Franek coś chce z tego skubnąć.Te wszystkie sakramenty za grubą forsę to jakaś farsa,a kapłani to przekupy handlujące nimi.A potem siedzą w pałacach i balangują.To chyba nie tak miało być?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Nie dochodzę (9 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...