Teresa - opinia (2) Wysoka jakość usług, terminowość , precyzyjna wycena, profesjonalizm. Bardzo... Teresa Ela - opinia (2) Bardzo szybkie i profesjonalne tłumaczenie, przemiła obsługa Ela Sebastian - opinia (2) Wspaniale, szybko, profesjonalnie i serdecznie! Moje ulubione biuro... Sebastian
Oliwia - opinia (2) Standard obsługi bardzo wysoki, usługa tłumaczenia wykonana przed czasem,... Oliwia Monika - opinia (2) Szybko i profesjonalnie - bardzo polecam! Monika OK Interactive Adam Kwiatkowski - opinia (1) Współpracujemy z BigLetter od długiego czasu. Jakość świadczonych usług jest... OK Interactive Adam Kwiatkowski Daniel - opinia (2) Bardzo fajna i szybka obsługa. Pan Jarek to rzetelna firma. Daniel Zadowolony (1) Współpracuje z Biurem Tłumaczeń BigLetter od ponad 4 lat. Nigdy nie zawiedli.... Norbert Biuro Tłumaczeń BigLetter (1) Super obsługa. Zlecenia oddawane w terminie. Tłumaczenia wykonywane... Agnieszka W 100 % MOGĘ ZAŚWIADCZYĆ O JAKOŚCI TŁUMACZEŃ (1) Z racji wieloletniej współpracy mogę polecić Państwu usługi świadczone przez... WIELOLETNI KLIENT KURSY JĘZYKA ANGIELSKIEGO (1) Współpracuję Z Panem Jarkiem Od 4 Lat I Nie Zawiodłem Się !! Korzystałem... KLIENT Keep up the good work!!! (1) We wrześniu 2013 r. podjęliśmy współpracę z firmą BigLetter z siedzibą w... SERWIS-KLIMA GODNI POLECENIA (1) GORĄCO POLECAM BIURO TŁUMACZEŃ BIGLETTER. REWELACYJNY ZESPÓŁ MŁODYCH LUDZI.... ANNA