Asia - ocena (1) Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko... Asia Weronika - ocena (1) Zlecam firmie tłumaczenia przysięgłe dość regularnie i jak zwykle wszystko... Weronika Jagoda - ocena (1) Dzień dobry jestem mega zadowolona z usługi które przeprowadziło biuro... Jagoda
Renata - ocena (1) Dzień dobry wielkie podziękowanie w tłumaczeniu.Pan Jarek osoba... Renata Tomasz - ocena (1) Gorąco polecam obsługa na najwyższym poziomie realizacja expres .Na pewno... Tomasz Maja - ocena (1) Bez stresu i bez poprawek - wszystko ogarnięte od ręki. Fajny kontakt i dobra... Maja Małgorzata Z. - ocena (1) Zleciłam tłumaczenie przysięgłe mojego aktu ślubu. Wystarczyło, że wysłałam... Małgorzata Z. Marysia - ocena (1) Profesjonalne i serdeczne podejście. Miałam przyjemność tłumaczyć akt... Marysia Justyna - ocena (1) Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko... Justyna Kuba - ocena (2) Bardzo dobra jakość tłumaczenia oraz szybka realizacja usługi. Kontakt z... Kuba Zuza - ocena (2) Super współpraca! Tłumaczenie wykonane dokładnie i na czas, a kontakt szybki... Zuza Mateusz - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam firmę BigLetter. To zespół profesjonalistów,... Mateusz Esox - ocena (2) Szybko i profesjonalnie, polecam. Esox Eva - ocena (2) Tłumaczenie przysięgłe z angielskiego z podpisem elektronicznym. Zrealizowali... Eva Jarek - ocena (2) Wykonałem tłumaczenie przysięgłe aktu urodzenia i aktu ślubu na j. angielski.... Jarek Stanisław - ocena (2) Polecam szczególnie współpracę z panem Jarkiem. Zrealizowałem już kilka... Stanisław Andy - ocena (2) Wszystko OK! polecam!! Andy Teresa - opinia (2) Wysoka jakość usług, terminowość , precyzyjna wycena, profesjonalizm. Bardzo... Teresa Ela - opinia (2) Bardzo szybkie i profesjonalne tłumaczenie, przemiła obsługa Ela Sebastian - opinia (2) Wspaniale, szybko, profesjonalnie i serdecznie! Moje ulubione biuro... Sebastian