Bill

Biura podróży

Gdańsk, Rajska 1/5c lok.1

PARK MINIATUR I GIGANTÓW - STRYSZ A BUDA (1) Miejsce wycieczki dla ośmiolatków super! Jest jednak jedno? "ale" - wycieczka... Elbarbo Sztutowo (1) Wycieczka do Sztutowa i na Westerplatte niezwykle pouczająca, doskonale... Tatiana Przewodnik P.Dorota (1) Pani Dorota spisała się na 6 z + :) Dziękuje za najlepszą wycieczke na... 1c,2c,3g
Przewodnik P. Dorota (2) Pani Dorota przewodniczka dla dzieci ze szkoły podstawowej. Brak... Mama REWELACJA (1) Z BILL-em jestem związana od 14 lat. To jak stare dobre małżeństwo. Ja jestem... Lusia Rewelacyjna wycieczka (1) Byłam na wycieczce szkolnej z tym biurem. Rewelacja!!! Młoda dziewczyna... Księżniczka Dzieci były zachwycone! (1) Jestem nauczycielką i korzystałam z usług Biura Bill wielokrotnie. Za każdym... Magdaa Łeba!!! (1) Zabrałam w tym roku młodzież do Łeby na zwiedzanie Parku Słowińskiego. Pogoda... Matylda przekłamana oferta "Ekstremalne Kaszuby z parkiem linowym" bez parku linowego (1) Skorzystaliśmy z oferty "Ekstremalne Kaszuby" ( park linowy, strzelanie z... Anita Schleser