Super miejsce (2) Świetne jedzenie i doskonała obsługa Michał Anna - opinia (2) Najlepsza obsługa i pyszne jedzenie. Na pewno jeszcze tu wrócę. Anna Grzegorz - opinia (2) Serdecznie polecam, szeroki wybór dań, zwłaszcza sporo opcji burgerów, każdy... Grzegorz
Polecam (2) Serdecznie polecam lokal, super obsługa, pyszne jedzenie, niesamowity klimat... Ania Wszystko pięknie (1) 0 zastrzeżeń, serwis świętny, dani pyszne K.O. Polecam (1) Jestem fanem Billysa od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie odwiedzin... Paweł Polecam (1) Bardzo mi sie podobał wystrój restauracji!!! Obsługa bardzo miła,... Olgutka Gabi - opinia (1) Niesamowite miejsce, bardzo nastrojowe, obsługa miła i sympatyczna, kuchnia... Gabi Warto tu powrócić (1) Nie jestem fanką amerykańskiej kuchni, ale jedzenie na naprawdę przyzwoitym... Irena Uwielbiam (1) Billy to moja ulubiona restauracja od wielu lat! Przepyszne jedzenie,... Sandra I LIKE MEАT!! (1) the best american restourant) if you like to have highclass service and eat... food_make_happy Ommomooom ! (1) Jestem zachwycona ! Już od progu drzwi bije przyjemna atmosfera! Uśmiechnięty... Layla O tak! (1) Poleciła mi ten lokal koleżanka za co jestem jej bardzo wdzięczny. Jednym... Góral wielkie WOW (1) Wreszcie Nasza ulubiona restauracja jest też w Sopocie. Przyszliśmy ze... Natalia K. Iście po amerykańsku (1) Byłam razem ze znajomymi na kolacji w sobotni wieczór i zdecydowanie polecam!... Agnieszka Rewelacyjne miejsce na rodzinny wypad (1) W sobotnie popołudnie wybraliśmy się z rodziną na spacer po Sopocie. W... Jan W.