Basia - ocena (1) Przepyszne jedzenia. Pani Kasia przesympatyczna osoba, miła i uśmiechnięta .... Basia Wiola - ocena (1) Bardzo miła obsługa i jedzonko zawsze bardzo dobre.Za każdym razem kiedy... Wiola Dorota - ocena (1) zresztą nie poraz pierwszy Obsługiwał nas przesympatyczny Pan Adam J... Dorota
Marcin - ocena (1) Super obsługa bardzo miła pani Andżelika . Marcin Jonasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa zapewniona przez panią Faustynę . Jonasz Natalia - ocena (1) Polecamy! Pyszne jedzonko, super obsługa. Natalia Piter - ocena (1) Bardzo fajna obsługa dobre jedzenie Miła i Profesjonalna kelnerka Marysia... Piter Lena L. - ocena (1) Maly wypad do Sopotu z rodzinką ,świętowaliśmy podwojne urodziny,przepyszne... Lena L. Rodzinka ze Śląska - ocena (1) Bardzo pyszne i pięknie wyglądające śniadania a kawka przelewowa dla nas... Rodzinka ze Śląska Adam - ocena (1) Bardzo miła obsługa Adam Magda - ocena (1) Przepyszne burgery z szarpaną wołowiną. Przemiła obsługa. Bardzo fajne... Magda Ola i Ania - ocena (1) Pyszne jedzenie ( jadłam z córcią 8l. drugi dzień z rzędu, bo nie chce isc do... Ola i Ania Żaneta - ocena (1) Zamówiłam amerykańskiego burgera, był bardzo dobry i syty. Dzieci też... Żaneta Agnieszka - ocena (1) Przemiły kelner Mike uśmiechnięty, potrafiący dobrze doradzić i zachęcić do... Agnieszka Grzegorz - ocena (1) Jedzenie jest bardzo smaczne a obsluga od Pani Kasi fantastyczna, jest bardzo... Grzegorz Daniel Mazurowski - ocena (1) Świetne jedzenie, drinki i atmosfera. Pani Ola co nas obsługiwała bardzo miła... Daniel Mazurowski Diana - ocena (1) Jeśli jesteś w Sopocie i zgłodniejesz to koniecznie zajrzyj do Billy's... Diana Anna - ocena (1) Wczoraj mialam przyjemnosc byc, obslugiwal nas fajny kelner Michal,... Anna Magd - ocena (1) Wczoraj byłam w tej burgerowni, pięknie zadbany lokal, duży plus że można... Magd Turysta - opinia (1) Świetne jedzenie i ekstra obsługa w szczególności Julia P. Turysta