Piter - ocena (1) Bardzo fajna obsługa dobre jedzenie Miła i Profesjonalna kelnerka Marysia... Piter Lena L. - ocena (1) Maly wypad do Sopotu z rodzinką ,świętowaliśmy podwojne urodziny,przepyszne... Lena L. Rodzinka ze Śląska - ocena (1) Bardzo pyszne i pięknie wyglądające śniadania a kawka przelewowa dla nas... Rodzinka ze Śląska
Adam - ocena (1) Bardzo miła obsługa Adam Magda - ocena (1) Przepyszne burgery z szarpaną wołowiną. Przemiła obsługa. Bardzo fajne... Magda Ola i Ania - ocena (1) Pyszne jedzenie ( jadłam z córcią 8l. drugi dzień z rzędu, bo nie chce isc do... Ola i Ania Żaneta - ocena (1) Zamówiłam amerykańskiego burgera, był bardzo dobry i syty. Dzieci też... Żaneta Agnieszka - ocena (1) Przemiły kelner Mike uśmiechnięty, potrafiący dobrze doradzić i zachęcić do... Agnieszka Grzegorz - ocena (1) Jedzenie jest bardzo smaczne a obsluga od Pani Kasi fantastyczna, jest bardzo... Grzegorz Daniel Mazurowski - ocena (1) Świetne jedzenie, drinki i atmosfera. Pani Ola co nas obsługiwała bardzo miła... Daniel Mazurowski Diana - ocena (1) Jeśli jesteś w Sopocie i zgłodniejesz to koniecznie zajrzyj do Billy's... Diana Anna - ocena (1) Wczoraj mialam przyjemnosc byc, obslugiwal nas fajny kelner Michal,... Anna Magd - ocena (1) Wczoraj byłam w tej burgerowni, pięknie zadbany lokal, duży plus że można... Magd Turysta - opinia (1) Świetne jedzenie i ekstra obsługa w szczególności Julia P. Turysta Luki - opinia (1) Super burgery i nie tylko świetna obsługa wszszczeolnosci Paloma. Wielkie... Luki Anka - opinia (1) Burgery pyszne.. Dzięki Julia za miłą obsługę. Anka Roman - opinia (1) Obsługa p. Julii P. bardzo miła i profesjonalna. Menu urozmaicone. Jakość... Roman Marta - opinia (1) Jedzenie pyszne, czas oczekiwania krótki, fajny klimat. Pani Asia bardzo miła... Marta Arek - opinia (1) Jedzenie smaczne. Jak zawsze Obsługa przesympatyczna Pani Nikola 6⭐. Zawsze... Arek Ewa Nowicka - opinia (1) Przepyszne jedzonko i wspaniała obsługa przez Panią Olę pozdrawiamy ️ Ewa Nowicka