Bio Piekarnia Ziarno

Czy ktoś tam aplikował? co jakis czas pojawia sie ogłoszenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bio Piekarnia Ziarno

Zapraszają ludzi na trzy godziny próbne, dzięki temu mają pracowników za darmo a później nie oddzwaniają i co tydzień pojawia się "nowe" ogłoszenie o pracę. Śmierdzi mi to oszustwem...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

rotacja ciągła ;/

Znowu ktos zrezygnował...ciekawe co tam jest nie tak??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tym miesiącu zadzwoniłam w spr pracy tam, pani mnie zaprosiła na rozmowę do Bio Piekarni naprzeciw dworca skm w Gdyni Gł. Wzięła cv ode mnie i powiedziała, że jak do piątku (a była środa) nie zadzwoni do mnie, tzn. że przyjęła panią , która teraz jest za ladą na 3 godz. próbnych.
Rzeczywiście była pani, nawet na kasie nie umiała, obok niej stał pan sprzedawca, cały na biało ubrany + czapka/czepek - wyglądał mi na piekarza/cukiernika - i ją uczył na kasie, i na terminalu - akurat klienci byli - ona ich obsługiwała.
Pani , która ze mną rozmawiała powiedziała mi, ze praca jest w sklepie w górnej części na ul. Świętojańskiej - trzeba być na 6:00 rano , a sklep od 7:00 do 19:00, a o 20:00 wychodzimy. Dwa dni pracy, dwa dni wolne. Ja umiem na kasie, mam bardzo dobry kontakt z klientem, umiem zareklamować towar, nie palę, jestem z Rumi - doskonały mam dojazd, a tamta pani za ladą , którą uczył pan na kasie, to ani me ani be.
Nie zadzwoniono do mnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pracowałam tam dość długo, taka sytuacja to norma, robią takie castingi, jakby nie wiadomo, co to za praca była... A to tylko sprzedaż pieczywa i ciastek... Nie polecam pracy tam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale czmu nie polecasz? co tam jest nie tak? szefowa ok? przechodzilam dzisiaj we Wrzeszczu i wydaje mi sie calkiem przyjemna praca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szefowa jak szefowa- wiadomo, że szefów za bardzo się nie lubi. Praca ponad normę godzin( nie wszyscy dają radę pracować 13 lub 14 godzin na dzień i to samemu)...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Asiu twierdzisz, że dojazd z Rumii do Gdyni Gł. PKP jest dobry ? I to rano ?? Dobre sobie, przecież na większosci kursów obowiązuje przesiadka w Gdyni Cisowej, która żżera Tobie czas. A ta pani co się uczyła znajomosci kasy fiskalnej to pewnie koleżanka szefowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejne ogłoszenie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pracuje w tej piekarni i jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To znaczy jak? Jakie zarobki, jakie warunki, jak z rotacją, premiami, itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co chwila się zmieniają tam ludzie . nie ma stałych osob pracują chwile i juz kolejna dziewczyna. z Tego co zauważyłem tylko nieliczni są tam naprawdę długo a tak co chwila się zmieniają .Dla mnie ta firma to jakis BLEF. nie polecam klienci sie nawet skarza ze co chwila nowi ludzi;/

Zarobki na kuchni zależą od tego ile zrobisz, zapieprz niezły, najlepiej zostawać 9-10 godzin żeby się wyrobić. Menadżerka to jakaś kpina, wydziera się i ciągle jest problem bo czegoś brakuje. Na umowę czeka się półtorej miesiąca i ciężko się doprosić. Ciągle jest ktoś na chwilę, najwyżej na trzy dni. Jeśli ktoś ma stalowe nerwy to polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?