Słabiutko i nieświeże potrawy (1) Byliśmy dzisiaj w 5 osób. Zamówiliśmy dwa barszcze czerwone, pierogi z... Macias Teagedia (1) Zamówiliśmy przez telefon 2 zupy i 2 dania. Po kolei: barszcz chyba z paczki,... Mario Syf! (2) Chyba pierwszy raz pisze ocene lokalu i nigdy przedtem nie bylem do tego tak... Michał
Polecam pizzę Quatro stagioni (1) Czytając wpisy moich poprzedników wydaje mi się, że byłem w innym barze. A... Cezary nie (1) wspolnie z kolezankami chcialysmy zjesc szybko i smacznie. trafilysmy do tego... jola żenada i rozczarowanie (1) Do baru Anatol przychodziłam dość często-ale było to kilka lat wstecz.Było... Justyna Tragedia. (4) Zamówiłam pizze capriciosę oraz chicken, pierwszy kes i.... wielkie... Aśka Normalnie nie oceniam ale to miejsce zasluguje na ocene (1) Zlozylismy zamowienie, dostalismy tylko polowe zamawianych dan, a o drugiej... Para Żenada (1) Mialam ochotę na placek po cygansku, po wpisaniu tego w Google wyskoczyla nam... Oliwia rozczarowanie... (2) Witam, Po mojej ostatniej wizycie w Bistro Anatol wykreślam ten lokal z listy... Anna MASAKRA!!! (1) Jestem bardzo niemile zaskoczona jakością jedzenia, jakie ostatnio otrzymałam... ADA Zimne i średniosmaczne jedzenie (1) Zamówiłem lasagne ze szpinakiem, z zewnątrz gorące, a w środku zimne. Jedyny... majki Paskudztwo (1) Wczoraj miałem okazję jeść w Anatolu,bardzo miła i szybka obsługa,zamówiłem... Wojciech syf na kiju (1) Jednym slowem tragedia. Zupki, obie kwasne i kompletnie niesmaczne! Drugie... Marzena Dobrze, ale nie świetnie... (1) Chodzę do Anatola często, nawet jestem stałą klientką, i bardzo mi się tam... Natalia-z-Gdyni A było tak dobrze... (1) ... Anatola znam od przynajmniej 6 lat i bywałem tam regularnie, poznałem... Mopar Dobre jedzenie za atrakcyjną cenę. (1) Polecam Bistro Anatol. Odwiedziłem już kilkukrotnie ten przybytek. Tak więc:... gdynianin_76 Alex - opinia (1) Bardzo smacznie, porcje też nie małe. Spokojnie można się najeść :) Cena też... Alex jesli nie masz nic lepszego (1) zamowilismy pizze, ciasto lekko slodkie jak na moj gust, ogolnie ocenia ja na... adam lunch i kefirek (1) jestem stalym klientem Anatola; pisze bo od jakiegos czasu doszly tzw.... piotr