Karolina - opinia (1) Super jedzenie, zawsze świeże i smaczne. Farsze do naleśników są pyszne, a... Karolina Swietna nalesnikarnia (1) Naleśniki doskonale te wytrawne jak i te na slodko;)Wystroj swietny,bardzo... Magda Fatalnie i drogo (1) Naleśniki są ogromne (niepotrzebnie tak duze bo szczupłe żołądki nie spróbują... Rodzina z dzieckiem
Pyszne, polecam :) (1) Dziś znowu byłem na naleśnikach w Endorfinie. Jak zawsze pyszne i syte. Piwo... Rafał Pyszne naleśniki (1) Bardzo miły i przytulny lokal, zaskoczyły mnie fajne kolorowe naleśniki.... Adik Polecam (1) Przytulny lokal z pysznym jedzeniem.Herbata zimowa z pomarancza i gozdzikami... Grzegorz Super! (1) Pyszne jeddzenie, ciekawy wybór dań, dla mnie ważne wegańskie. Wrócę na pewno! Beata Zdecydowanie dla rodzin. (1) Bistro Endorfina zachęca nie tylko ciekawym wnętrzem,ale także bardzo... Mama 2 urwisów. Pyszne jedzenie (1) Dania pyszne i cieple,porcje duze.Polecam.Wroce tam nie jeden raz;) Magda Moja pierwszy i ostatni raz (1) W dniu dzisiejszym odwiedziłam lokal aby zjeść tam obiad. Zamówiłam: devolaj... Ewa Kolacja (1) Byliśmy wczoraj wieczorem zjeść w endorfinie. Jedzenie bardzo pyszne. Nie... Joasia Pysznie, smacznie, zdrowo (1) Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie coś dla siebie do... Sebastian świetne miesce, wspaniały klimat POLECAM (1) Fantastyczny wystrój wnętrza ! Jedzenie na wysokim poziomie, jak w... Ewa Ani bistro, ani restauracja (1) Lokal zachęca ciekawym wystrojem. W środku naprawdę miło, kolorowo i... Maja 227 Nie polecam (1) Ceny mocno wygórowane zwykly bar mleczny w ladniejszej otoczce. Za tę cenę... Daniel Smacznie (1) Schludnie i zdrowo , polecam D Urokliwie i smacznie :) (1) Szerokie menu w atrakcyjnych cenach. Posiłki ciepłe, smaczne, a obsługa... Justyna Bardzo dobre jedzonko (1) A do tego miła obsługa. Warto odwiedzić. Sia Moja opinia o bistro jest następująca: (1) Trzymam kciuki za lokal, bo to jedyne miejsce w okolicy, w którym można zjeść... Bartek