Bistro Oliwa

Restauracje Bistro

Gdańsk, al. Grunwaldzka 501/4

Rainbow Gdańsk SC - ocena (1) Bistro Oliwa to doskonałe śniadania i smaczne propozycje na obiad. Bywamy tu... Rainbow Gdańsk SC adi - ocena (1) Byliśmy tam na śniadaniu i było bardzo spore jedliśmy chałkę z krewetkami ,... adi Iza - ocena (1) Klimatyczne, bardzo ciekawe wnętrze. Kelnerki tworzące przytulną atmosferę.... Iza
Maria - ocena (1) Genialne śniadania, miałam okazję być również na obiedzie i też mi smakowało.... Maria Grażyna - ocena (1) bardzo dobre jedzenie, podziękowania dla kucharzy Grażyna Oliwianka - ocena (1) Fajnie smacznie i czekam na cieplejsza pogodę żeby usiąść sobie na patio. Oliwianka Autor opcjonalny - ocena (1) Wowowowow! Mega ! Autor opcjonalny Kot Trololo - ocena (1) Ceny wysokie, dania bardzo przeciętne, wystrój ładny i świeży. Raczej szybko... Kot Trololo megi - ocena (1) Nowe Bistro ale kusi smakiem klimatem miła obsłucha oraz szybkością dań Panie... megi Oliwianka - ocena (1) Bardzo fajne bistro w idealnym miejscu, obsługa przemiła i pomocna, wystrój... Oliwianka Koneser - ocena (1) Moze tanio nie jest ale obiady sa spore i naprawde idzie sie najesc do syta.... Koneser Bartek - ocena (1) Śniadania na wy-pa-sie! Dawno nie jadłem tak dobrej chałki. Wystrój robi WOW!... Bartek Gosia - ocena (1) Byłam w bistro na obiedzie, świetny rosół i kaczka. Mąż jadł wołowinę i też... Gosia Szymon - ocena (1) Świetne miejsce, pyszne jedzenie, będę częstym gościem Szymon