Papaj jest w pyte (1) Mieszkam w okolicy bistro od urodzenia, widziałem jak na jego miejscu były... Wariusz :) (1) Pozostaje wiele do życzenia, ale różnorodność pizz zachwyca i pizza wiosenna... Izka Tanio, szybko, a przede wszystkim naprawdę pysznie! (1) Od pierwszego wykonanego zamówienia w Bistro u Papaya jest to moja ulubiona... Zawsze zadowolona
Bardzo smacznie (1) Pyszne pizze i sosy. Pomidorowy o dziwo z pomidorów! Wrócimy na inne... Kemot Bogatość składników , dobry smak. (1) Pizza zawsze gorąca , dobry czas dowozu , ceny przystępne , ciekawe... Paweł Świetnie! (1) Bistro u Papaya: tanio, przepyszne, pięknie udekorowane dania. Na początek... Jula świetna pizza i nie tylko (2) Nie przepadam za pizzą, ale ta, na którą namówiła mnie córka w tym lokalu... sąsiadka GOGA11 - opinia (1) Dowóz na czas, bardzo dobra pizza, super ciasto. POLECAM GOGA11 Przepysznie (1) Miejsce bardzo niepozorne, jednak jakość dań przewyższa nie jedną bardzo... Tomek Polecam (1) Bardzo smaczne pizze polecam ania Bardzo polecam !!!!!!!!! (1) Bardzo polecam Bistro. dostawa zamówienia nawet przed czasem pizza pyszna... Martyna polecam!!! (1) gorąco polecam bistro, jedzonko smaczne, szybki czas realizacji zamówień,... pitar88 Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie w dużych ilościach jest w czym wybierać w bogatym menu... buba Bardzo dobre :) (1) Powiem Otwarcie. Nie przepadam za niesprawdzonymi Knajpkami. To Bistro... Tomasz NAJLEPSZE BISTRO W 3MIEŚCIE (1) Pizza nie ma sobie równych! Dania Obiadowe takie jak powinny być (Pięknie... CZAREK Polecam miła obsługa i dobre potrawy (1) Obsługa bardzo miła, klimat panujący we wnętrzu sprawił ze poczułem się jak... Maksi