mBit (1) obsługa- świetna brak problemów z komunikacją usługi- pełen profesjonalizm,... rafał Ocena naprawy (1) Bardzo rzeczowy i miły kontakt. Bardzo duża wiedza i kompetencje. Krótki... mariusz Polecam (1) bardzo dobry kontakt, jakość usługi też bardzo dobra, jestem zadowolona z... Aleksandra M.
Firma Mxwójcik (1) Polecam wszystkim mBit. Przede wszystkim ogromnie wysoki poziom obsługi... Mxwójcik Karen - opinia (1) Bardzo atrakcyjna oferta, stałe łącze, dość szybkie. Raz na jakiś czas, tak... Karen Zdecydowanie polecam (1) Jestem stałym klientem firmy mBit, (mNet) całodobowo i bezawaryjnie, prędkość... Wojciech Polecam wszystkim! (1) Rewelacyjna jakość usługi - bardzo dobry download i upload. Nic się nie... Krzysztof POLECAM ! (1) Polecam wszystkim firmę mBIT. Korzystam z usług od kilku lat i jestem bardzo... Łukasz polecam! (1) solidność, duża wiedza, olbrzymie doświadczenie, przystępne ceny, genialna... Człowiek POLECAM WSZYSTKIM (1) Internet i obsługa na najwyższym poziomie.korzystam od wielu lat i jest bez... Ewa monika - opinia (1) szybka ,sprawna obsluga i przystepne ceny.zawsze doradzą,pomogą Godni polecenia monika rzetelna firma (1) od wielu lat korzystam z usług firmy mBit i jestem zadowolony ze świadczonych... KrzysieK Tak trzymać (1) Jak dla mnie , net działa bez zarzutu , a mam go drogą radiową, w ciągu dwóch... Piotr POLECAM!!! (1) Wspaniały kontakt i natychmiastowa pozytywna reakcja na każdy kontakt:)))... MEGA Zadowolona willa-preludium.pl (1) Nasza dotychczasowa współpraca z Firmą mBit - Usługi informatyczne dla firm... willa-preludium bardzo dobry internet (1) Polecam z czystym sumieniem. Net w dobrej cenie, szybki, żadnych przerw w... Paweł laptop (1) Polecam sprawie i dosyć tanio Adam Super polecam (1) Dobry i szybki kontakt BARDZO PUNKTUALNY Pełen profesjonalizm Rafał Serwis komputerów (1) Korzystam z usług mBit w zakresie serwisu komputerów i jestem bardzo... wiśnia polecam (1) Szybko łatwo i przyjemnie współpracuje się z mBit-polecam zofija