Ania - opinia (1) Współpraca z Panią Agnieszką przebiega wzorowo , jestem bardzo zadowolona Ania Sandra - opinia (1) Najlepsze księgowe Sandra Marlena - opinia (1) Bardzo dobre biuro. Jestem po kontroli skarbowej i wszystko było w... Marlena
Ewelina O. - opinia (1) Współpracujemy już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona, polecam współpracę Ewelina O. Janek - opinia (2) Ekspresowa pomoc w założeniu działaności, wszystkie zagadnienia wytłumaczone... Janek Natalia - opinia (2) Polecam wszystkim usługi u Pana Rafała. Rozmowa była przeprowadzona... Natalia Zibi - opinia (1) Tak jak w nazwie - konkret Zibi a - opinia (1) Doskonała obsługa, zawsze wszystko na czas, w razie pytań uzyskuje się... a Magdalena - opinia (1) Super bardzo profesjonalne doradztwo i rzetelne podejście do klienta;) Magdalena Agata - opinia (1) Najlepsze biuro rachunkowe dzięki Panu Michałowi. Zawsze otwarty, poprowadzi... Agata Joanna - opinia (1) Z bardziej profesjonalnym biurem nie pracowałam - pod każdym względem. Mimo... Joanna Wydawnictwo Debiutant - opinia (1) Z usług biura korzystam od kilku lat. Zawsze wszystko jest na czas. Do tego... Wydawnictwo Debiutant Sylwia Stawska - opinia (1) Księgują mnie juz dwa lata. Jestem spokojna, wiem że jestem zaopiekowana.... Sylwia Stawska ryszard - opinia (1) To profesjonalna obsługa, pani Magda Doradza rzeczowo i profesjonalnie jak... ryszard Maciej - opinia (1) Profesjonalna obsługa, polecam. Maciej Mariusz Pieszczyk - opinia (1) Solidna, bardzo pomocna a co najważniejsze, czytelnie tlumaczy wszelkie... Mariusz Pieszczyk Dominika - opinia (1) Mam 100% zaufania do Pani Magdy w sprawach obsługi kadrowej, zawsze... Dominika Mateusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy i widoczne zaangażowanie. Mateusz Monika - opinia (1) Z biurem współpracuję od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona z usług... Monika Judyta2412 - opinia (1) Profesjonalna o miła obsługa kadrowo-płacowa. Judyta2412