Janko - ocena (1) Kancelaria prowadzi moją księgowość od kilku lat. Pełen profesjonalizm !!!! Janko Paweł Nowak - ocena (2) Korzystam z usług tego biura rachunkowego od dłuższego czasu i jestem bardzo... Paweł Nowak A.Ł. - ocena (1) Kompetencja i zyczliwosc . Serdecznie polecam biuro rachunkowe ,,Noma,, dla... A.Ł.
Sandra MO - ocena (1) Korzystam z usług biura już rok. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z... Sandra MO dominika - ocena (1) Prowadzenie firmy z pomocą Biura Rachunkowego Noma to spokój i pewność, że... dominika Aleksandra Pracownia krawiecka - ocena (1) Współpracuje z tym biurem od początku swojej działalności. Od tego czasu mam... Aleksandra Pracownia krawiecka Nazar - ocena (1) Bardzo zadowolony Nazar Anna Lor - ocena (1) Bardzo polecam biuro, pełne zaangażowanie i wszystko na czas rozliczane.... Anna Lor Arek - ocena (1) Pani Olga bardzo sympatyczna i pomocna , zna się na swojej robocie. Wszystko... Arek Weronika M. - ocena (1) Usługi księgowe powierzone w najlepsze ręce. Bardzo się cieszę, że trafiłam... Weronika M. pomorzanka - ocena (1) Solidnie, na czas, zgodnie z umową. pomorzanka Adam Warchoł - ocena (1) Niestety, nigdy nie wystawiłem 1 ⭐ ale zostałem do tego zmuszony przez... Adam Warchoł Sylwia - ocena (1) Pan Rafał rzeczowo i zrozumiale wyjaśnił mi kwestie związane z założeniem... Sylwia Dawid B. - ocena (1) Przez lata współpracy, każda osoba z zespołu, z którą miałem kontakt, była... Dawid B. Sławek - ocena (1) Jak w nazwie Profesjonalnie i do tego Nowocześnie! Polecam! Sławek Grzegorz - opinia (2) Profesjonalne i bardzo pomocne biuro rachunkowe. Gorąco polecam. Grzegorz KASIA - ocena (1) Polecam ! Fajne Biuro z ogromnym doswiadczeniem, rozliczam sie już 15 lat. KASIA Klient - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi biura, miła atmosfera, kompetentni... Klient julia765 - ocena (1) pani Anitka jest cudowna. Współpracuję z nią od kilku lat. Wspaniale zajmuje... julia765 Klient - ocena (1) Profesjonalnie i szybko. Klient