Marina Czaja - ocena (1) To biuro nieruchomości to prawdziwy strzał w dziesiątkę! Rzetelni,... Marina Czaja Jadwiga - ocena (1) Współpracuję z FIK już od kilkunastu lat i nigdy nie rozważałam zmiany :-)... Jadwiga Aleksandra - ocena (1) Biuro SPARK to zawsze szybka i rzetelna odpowiedź na nurtujące pytania... Aleksandra
Andrzej G - ocena (1) Świetna obsługa, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.... Andrzej G spółka - ocena (1) Bardzo dobra obsługa księgowa spółki, polecam każdemu. spółka Hanna - ocena (1) Jedna z lepszych współprac, których się podjęłam. Obsługa na bardzo wysokim... Hanna Dawid Jankowski - ocena (1) Biuro SPARK to pełen profesjonalizm w każdym calu. Świetna znajomość... Dawid Jankowski tokarski - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się swoją pozytywną opinią na temat biura rachunkowego... tokarski Żaneta T. - ocena (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Biuro rachunkowe na czele z... Żaneta T. Sandra, subshore - ocena (1) Serdecznie polecam biuro SPARK! Świetna współpraca i komunikacja. Zawsze... Sandra, subshore Kuba - ocena (1) Najlepsi księgowi, na czas, bez błędów, naprawiają bałagan po poprzednich.... Kuba Willa Lubicz Sp. z o.o. - ocena (1) Bardzo rzetelna, rodzinna firma. Wieloletnia współpraca na bardzo wysokim... Willa Lubicz Sp. z o.o. Joanna K - ocena (1) Audit Partner Sp. z o.o. z Gdańska to najgorsze biuro rachunkowe z jakim... Joanna K Cat Club Victoria Gdańsk - ocena (1) Jesteśmy małym stowarzyszeniem które nie miało szczęścia do obsługi księgowej... Cat Club Victoria Gdańsk Iza - ocena (1) Świetne biuro rachunkowe wszystko załatwione sprawnie, bez stresu i z pełnym... Iza Patrycjusz - ocena (1) Pracodawca wysłał mnie na swoją działalność a znajomi wskazali mi to biuro... Patrycjusz omega group - ocena (2) Z pełnym przekonaniem rekomendujemy biuro księgowe Neofin jako rzetelnego,... omega group Daniel - ocena (2) Polecam, profesjonalne podejście do klienta Daniel Darek - ocena (1) Jedyna możliwa opinia o tym biurze i jej szefowej to doskonale precyzyjne i... Darek Kuba - ocena (1) Pani Olga z pełnym zaangażowaniem wyprostowała księgowość mojej firmy po... Kuba