Joanna Sz. - ocena (1) Profesjonalna i szybka obsługa. PIT przygotowany bezbłędnie, z pełnym... Joanna Sz. Paweł P. - ocena (1) Zawsze będę wdzięczny p. Marcie za to, że wyciągnęli mnie z bagna po... Paweł P. Meehoo - ocena (1) Korzystam z biura rachunkowego Księgowi.net od ponad 2 lat i jestem bardzo... Meehoo
Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Dużo cierpliwości i życzliwości Ewa Kamil - ocena (1) Rzetelna i profesjonalna obsługa, szybkie odpowiedzi i pełne zaangażowanie... Kamil Wojtek - ocena (1) Doskonała obsługa i wiedza! Gorąco golecam! Great assistance and performance! Wojtek Maria Gostyńcka - ocena (1) Profesjonalizm, rzetelność i doskonała obsługa w dużym skrócie można opisać... Maria Gostyńcka Wiktor - ocena (1) Biuro rachunkowe Pani Patrycji okazało się ogromnym wsparciem, kiedy miałem... Wiktor aga - ocena (1) Polecam serdecznie aga Tomasz klient - ocena (1) Właścicielowi nie zależy na opiniach online. Natomiast, jest to zdecydowanie... Tomasz klient Filip i Ilona - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, wszystko działa skutecznie, terminowo. Filip i Ilona Niezadowolony klient - ocena (1) Biuro rachunkowe, które oprócz konkurencyjnych cen za swoje usługi nie... Niezadowolony klient Krzysztof Kora, Balticad Sp. z o.o. - ocena (2) Profesjonalne biuro księgowe. Dobry kontakt i przede wszystkim nie mam... Krzysztof Kora, Balticad Sp. z o Ola - ocena (2) Profesjonalizm, fachowość, zaangażowanie, a przy tym bardzo miły kontakt.... Ola Paweł Bejger - ocena (1) Szczerze polecam to biuro rachunkowe! Współpraca z Panią Basią, Panią Anetą... Paweł Bejger Halina - ocena (2) Od 10 lat korzystam z usług tego biura. Nigdy się nie zawiodłam. Pracownicy... Halina samanta droś - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam biuro księgowe ABF. To zespół prawdziwych... samanta droś T. / Arrow Trans Ltd. - ocena (1) Duża pomoc. Sprawne rozliczenie płac i dodatków, dziękuję! Bardzo dobra... T. / Arrow Trans Ltd. Artur - ocena (2) Jestem klientem od roku i naprawdę mogę polecić to biuro. Rozliczenie zawsze... Artur Jack - ocena (1) Polecam!!! Fachowe i elastyczne podejście do klienta, który nigdy nie... Jack