samanta droś - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam biuro księgowe ABF. To zespół prawdziwych... samanta droś T. / Arrow Trans Ltd. - ocena (1) Duża pomoc. Sprawne rozliczenie płac i dodatków, dziękuję! Bardzo dobra... T. / Arrow Trans Ltd. Artur - ocena (2) Jestem klientem od roku i naprawdę mogę polecić to biuro. Rozliczenie zawsze... Artur
Jack - ocena (1) Polecam!!! Fachowe i elastyczne podejście do klienta, który nigdy nie... Jack Karolina - ocena (1) Pełne zaangażowanie w swoją pracy, pomoc w każdej sytuacji. Jeżeli ktoś szuka... Karolina Karolina - ocena (1) Bardzo solidna firma, kontakt bezproblemowy, dzięki Pani Oldze wszystkie... Karolina Sylwester Dziaszewski - ocena (1) Polecam usługi biura, bardzo kompetentni i rzetelni ludzie, usługi świadczone... Sylwester Dziaszewski Tomek - ocena (1) Świetna obsługa, terminowość, doświadczenie Pani Olgi i nieoceniona pomoc... Tomek Sebastian - ocena (1) Polecam Biuro Rachunkowe Mardo. Ta firma prowadzi moją księgowość od 2009... Sebastian Kinga - ocena (1) Super biuro, kompetentni i rzetelni Pracownicy. Polecam Kinga szymon droś pol-usa logistics - ocena (1) Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście i ogromna wiedza. Dzięki temu... szymon droś pol-usa logistics Krzysztof - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego biura rachunkowego! Zespół jest... Krzysztof Inżynieria bhp - ocena (1) Już od wielu lat korzystamy z usług biura Profit i jesteśmy baaaaaardzo... Inżynieria bhp Ad - ocena (1) Super polecam :) Ad Beata - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wszystko wykonane prawidlowo i na czas. Odkąd... Beata Anita Kostuch - ocena (1) Jestem zadowolona z obsługi Biura. Dobry kontakt oraz profesjonalne... Anita Kostuch Klaudia G - ocena (1) Świetne miejsce. Pani Daria jest bardzo miła, jest w stanie wytłumaczyć mi... Klaudia G Michał Wawrzko - ocena (1) Od ponad roku lat współpracuję z Biurem Professional Services i z pełnym... Michał Wawrzko Adam - ocena (1) Bardzo dobra jakość usług. Pomagają założyć dzialalność, pomagają wybrać typ... Adam Rafał - ocena (2) Od 8 lat korzystam . Żadnych problemów. Pełen profesjonalizm Rafał