Gizela - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Gizela Piotr M - ocena (1) Kancelaria godna zaufania - korzystam z usług już dłuższy czas, zawsze... Piotr M Paweł Orzechowski - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem kprmk. od samego początku... Paweł Orzechowski
Justyna - ocena (2) Tylko w tej kancelarii uzyskałam fachową poradę, bardzo cierpliwi doradcy,... Justyna Katarzyna - ocena (2) Biuro księgowe na najwyższym poziomie. Fachowa wiedza idzie w parze z... Katarzyna Basia - ocena (2) Kancelaria Jakimczyk wyróżnia się pełnym profesjonalizmem oraz indywidualnym... Basia Beata - ocena (2) Najlepsze biuro księgowe z jakim miałam okazję współpracować. Terminowo,... Beata Krzysztof - ocena (2) Biuro godne zaufania - wszystko terminowo, dokładnie i z ogromną wiedzą. Pani... Krzysztof Jolanta - ocena (2) Z Kancelarią jakimczyk współpracuję od kilka lat i nie wyobrażam sobie... Jolanta Małgorzata Kilich - ocena (2) Świetne biuro księgowe - pełen profesjonalizm, rzetelność i indywidualne... Małgorzata Kilich Katarzyna Jabłońska - ocena (2) Współpracujemy z biurem od dłuższego czasu i z pełnym przekonaniem możemy... Katarzyna Jabłońska Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, szeroka wiedza menadżera, polecam Beata Oskar - ocena (2) Bardzo dobra i owocna współpraca! Oskar Paweł - ocena (2) Korzystam z usług kancelarii od kilku lat i zawsze mogę liczyć na... Paweł Weronika Cissewska - ocena (2) Nasza współpraca z KPRMK trwa od kilku lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Weronika Cissewska TK - ocena (2) Ap opinia Gorąco polecam. Fachowe doradztwo oraz wyczerpujące tłumaczenie... TK Aleksandra Obrębska - ocena (2) Dzisiejsza konsultacja z Panem księgowym była bardzo wartościowa. Wykazał się... Aleksandra Obrębska Paweł - ocena (1) Profesjonalne doradztwo i wsparcie w prowadzeniu JDG. Zdecydowanie polecam! Paweł Bogusław - ocena (2) Pełny profesjonalizm, wspaniały kontakt, gwarancja załatwienia każdej sprawy.... Bogusław Grażyna - ocena (2) Profesjonalne biuro rachunkowe, oferujące indywidualne podejście do klienta.... Grażyna