Joanna K - ocena (1) Audit Partner Sp. z o.o. z Gdańska to najgorsze biuro rachunkowe z jakim... Joanna K Cat Club Victoria Gdańsk - ocena (1) Jesteśmy małym stowarzyszeniem które nie miało szczęścia do obsługi księgowej... Cat Club Victoria Gdańsk Iza - ocena (1) Świetne biuro rachunkowe wszystko załatwione sprawnie, bez stresu i z pełnym... Iza
Patrycjusz - ocena (1) Pracodawca wysłał mnie na swoją działalność a znajomi wskazali mi to biuro... Patrycjusz omega group - ocena (2) Z pełnym przekonaniem rekomendujemy biuro księgowe Neofin jako rzetelnego,... omega group Daniel - ocena (2) Polecam, profesjonalne podejście do klienta Daniel Darek - ocena (1) Jedyna możliwa opinia o tym biurze i jej szefowej to doskonale precyzyjne i... Darek Kuba - ocena (1) Pani Olga z pełnym zaangażowaniem wyprostowała księgowość mojej firmy po... Kuba Joanna Sz. - ocena (1) Profesjonalna i szybka obsługa. PIT przygotowany bezbłędnie, z pełnym... Joanna Sz. Paweł P. - ocena (1) Zawsze będę wdzięczny p. Marcie za to, że wyciągnęli mnie z bagna po... Paweł P. Meehoo - ocena (1) Korzystam z biura rachunkowego Księgowi.net od ponad 2 lat i jestem bardzo... Meehoo Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Dużo cierpliwości i życzliwości Ewa Kamil - ocena (1) Rzetelna i profesjonalna obsługa, szybkie odpowiedzi i pełne zaangażowanie... Kamil Wojtek - ocena (1) Doskonała obsługa i wiedza! Gorąco golecam! Great assistance and performance! Wojtek Maria Gostyńcka - ocena (1) Profesjonalizm, rzetelność i doskonała obsługa w dużym skrócie można opisać... Maria Gostyńcka Wiktor - ocena (1) Biuro rachunkowe Pani Patrycji okazało się ogromnym wsparciem, kiedy miałem... Wiktor aga - ocena (1) Polecam serdecznie aga Tomasz klient - ocena (1) Właścicielowi nie zależy na opiniach online. Natomiast, jest to zdecydowanie... Tomasz klient Filip i Ilona - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, wszystko działa skutecznie, terminowo. Filip i Ilona Niezadowolony klient - ocena (1) Biuro rachunkowe, które oprócz konkurencyjnych cen za swoje usługi nie... Niezadowolony klient