Katarzyna O. - ocena (1) Polecam konsultacje z Panią Agatą! Rewelacja! Katarzyna O. Kacper C. - ocena (1) Wspolpracuje z biurem od 2018 roku. Polecam Kacper C. Magda - ocena (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo! Rozliczenie PIT-39 wykonane błyskawicznie.... Magda
Danuta - ocena (1) Od początku dobra współpraca, pomoc przy założeniu działalności. Potem każde... Danuta Ewa - ocena (1) Polecam biuro rachunkowe Efekt, profesjonalizm i rzetelność! Ewa Przemek MP - ocena (1) Z firmą ABF wspólnie brniemy przez pomysły ustawodawcy już 15 rok...... Przemek MP Agata - ocena (1) Każdy, komu zależy na najlepszej, ponadstandardowej obsłudze, powinien... Agata Dorota C. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam to biuro rachunkowe. Współpraca przebiega... Dorota C. KL - ocena (2) Polecam usługi tej firmy, współpracuje z nimi od kilku lat i jestem zadowolona. KL Żanet - ocena (2) Jestem klientką tego biura już ponad 5 lat i naprawdę nie wyobrażam sobie... Żanet Kuba - ocena (2) Najlepsze biuro rachunkowe w Trojmiescie! Znają odpowiedź na każde pytanie,... Kuba Alan - ocena (1) Super pomocni i kontakt bez problemu. Alan Honorata Janik- Skowrońska - ocena (2) Polecam serdecznie to biuro rachunkowe. Korzystam, polecam innym i nigdy się... Honorata Janik- Skowrońska Kamila - ocena (1) Niesamowicie profesjonalne biuro rachunkowe. Obsługa na najwyższym poziomie-... Kamila ECS essberger Crewing Services / Dyrektor Tomasz Wojciechowski - ocena (1) Ponad 20 lat bezproblemowej współpracy. Firma Promar prowadzi pełną... ECS essberger Crewing Services / Jan S - ocena (1) Od kilku lat korzystamy z usług biura rachunkowego Promar i jesteśmy bardzo... Jan S Michał Kamiński - ocena (1) Współpracujemy z Kancelarią Hejne już od kilku lat i naprawdę mogę polecić z... Michał Kamiński TomekD - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. TomekD Miłosława - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu! Biuro Księgowe Hejne to gwarancja spokoju i... Miłosława Agnieszka P - ocena (2) Korzystam od kilku lat z usług ABF Księgowość i panie trzymają wciąż poziom... Agnieszka P