Zadowolony przedsiębiorca - ocena (1) Polecam usługi księgowe u Pani Beaty. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji... Zadowolony przedsiębiorca Beauty Derm Instytut - ocena (2) Bardo profesjonalna firma. Mieliśmy już kilka biur ale dopiero tutaj... Beauty Derm Instytut Arkadiusz - ocena (2) Kancelaria ta prowadzi moje sprawy od kilku lat . Bardzo sobie cenię... Arkadiusz
Tomasz Grafik - ocena (2) Współpracuję z kancelarią od kilkunastu lat i szczerze ją polecam. Oprócz... Tomasz Grafik Ewa Długi - ocena (2) Korzystam z usług firmy od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłam, zawsze... Ewa Długi Piotr - ocena (2) Profesjonalna obsługa, szybka odpowiedź w skomplikowanych sprawach. Piotr zph rebis - ocena (2) Bardzo dobra obsługa księgowa. Zawsze fachowo i terminowo. Polecam. zph rebis Mikołaj - ocena (2) Profesjonalna i fachowa pomoc, polecam Mikołaj Patryk - ocena (1) Współpraca z tym biurem rachunkowym to czysta przyjemność i gwarancja... Patryk Dawid Megger - ocena (2) Bardzo rzetelna i terminowa księgowa. Świetny kontakt, wszystko zawsze... Dawid Megger Janusz - ocena (2) Bardzo dobra kancelaria Janusz Przemek - ocena (1) Solidna i rzetelna pomoc, pełen profesjonalizm. Korzystam z usług i jestem w... Przemek PatrykS - ocena (1) Super księgowość profesjonalna, rzetelna i zawsze pomocna. Świetny kontakt i... PatrykS Arkadiusz - ocena (1) Pełne wsparcie merytoryczne i pomoc w każdym momencie! Serdecznie polecam! Arkadiusz Beata - ocena (1) Bardzo polecam Pana Damiana. Cenię go za pomysłowość, zasięg i pomoc. Beata Piotr Wityński - ocena (1) Profesjonalna obsługa i pełne zaangażowanie. Doradztwo podatkowe na... Piotr Wityński Mikolaj - ocena (1) FIK wykazuje się ogromnym zaangażowaniem w prowadzeniu księgowości naszej... Mikolaj Jan N. - ocena (1) Bardzo solidne biuro rachunkowe, szybki kontakt, pełna obsługa. Można... Jan N. Anna - ocena (1) Najlepsze doradztwo finansowe na najwyższym poziomie Anna Anna - ocena (1) Rzetelna i miła pomoc oraz fachowe doradztwo. Dokładnie to, czego oczekuję od... Anna