Patrycja Strongowska - ocena (1) Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa ,do tego w przemiłej atmosferze i bez... Patrycja Strongowska Janusz - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, bezproblemowy kontakt z biurem, a o... Janusz S&L - ocena (1) Szczerze polecam usługi Biura Rachunkowego Dekret. Bardzo dobry kontakt i... S&L
Maria - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam to biuro rachunkowe. Ich profesjonalizm i... Maria Piotr - ocena (1) Polecam to biuro rachunkowe! Fajni, pomocni i zawsze można na nich liczyć. Na... Piotr Edek - ocena (1) Bardzo polecam to biuro rachunkowe! Dzięki nim mam pewność l, że moje finanse... Edek Sławek - ocena (1) Najlepsze Biuro Rachunkowe, z jakim miałem do czynienia !!! Bardzo dobry... Sławek Emilia - ocena (1) Polecam biuro rachunkowe Dekret Emilia Michal - Northpole - ocena (1) Współpracje z Biurem Rachunkowym Dekret od wielu lat i wszelkie miesięczne... Michal - Northpole justyna - ocena (1) Gorąco polecam wszystkim poszukującym usług z zakresu księgowości!... justyna Adam Kostuch - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta i przestępne ceny usług. 100% zadowolenia.... Adam Kostuch APS - ocena (1) Pełen profesjonalizm APS Dżery - ocena (1) Biuro na medal. Posprzątali po poprzedniej "księgowej", odwalają kawał dobrej... Dżery Monika - ocena (1) Z całego serca polecam to biuro księgowe. Profesjonalna obsługa, rzetelność i... Monika Domino - ocena (1) Współpracuje z Panią Katarzyną od 2 lat i bardzo chwalę sobie to biuro. Domino Arek - ocena (1) Prowadzę w tym biurze spółkę, bardzo polecam Panią Patrycję i Justynę od... Arek Wojciech W. - ocena (1) Szybko i sprawnie rozliczony pit zagraniczny. Na pewno pojawię się tutaj w... Wojciech W. Kamil - ocena (2) Korzystałem z usług tego biura rachunkowego przy, kiedy zakładałem swoją... Kamil Jola - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi tego biura rachunkowego! Profesjonalizm,... Jola Marcin - ocena (1) Współpracuję z biurem już jakiś czas i z czystym sumieniem mogę polecić.... Marcin