Krzysztof - ocena (1) Korzystam z usług biura od wielu lat i mogę polecić je każdemu. Profesjonalne... Krzysztof Adam - ocena (1) Polecam to biuro. Fajne miejsce, łatwo zaparkować, a w środku pełen luz i... Adam Mateusz B - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe , szczególnie pomogli mi w sprawie... Mateusz B
Monika - ocena (1) Świetne biuro rachunkowe! Profesjonalne podejście, szybki kontakt i rzetelne... Monika michal - ocena (1) Polecam to biuro rachunkowe z czystym sumieniem. Wszystko zawsze ogarnięte na... michal Łukasz - ocena (1) Świetna obsługa i szybki kontakt. Polecam! Łukasz Zenek - ocena (2) Korzystam, wszystko sprawnie i na czas! Polecam! Zenek Regina - ocena (2) Serdecznie polecam. Korzystam od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Regina J - ocena (1) Mega obsługa na każdym levelu. Polecam! J Damian - ocena (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług biura rachunkowego MM Giersik w Gdańsku i... Damian Arkadiusz - ocena (1) Korzystam z usług biura rachunkowego MM Giersik w Gdańsku i mogę polecić z... Arkadiusz Arek - ocena (2) Współpracuję z Panią Mariolą już kilka lat. Wszystko ok. Profesjonalne... Arek Teresa - ocena (2) Zdecydowanie polecam to biuro rachunkowe! Można na nich polegać wkażdej... Teresa Tomasz - ocena (2) Ciesze sie, ze trafilem do Kacelarii Panstwa Jakimczyk. Swietny kontakt... Tomasz Paskal J. - ocena (2) Współpracuję z biurem od wielu lat i jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie... Paskal J. Paulina - ocena (2) Bardzo polecam, korzystam z usług kancelarii ponad 3 lata i jestem bardzo... Paulina Elżbieta Janowska - ocena (2) Prowadzenie księgowości w mojej działalności nigdy nie było łatwe. Polecam... Elżbieta Janowska Barbara - ocena (2) Ogromną zaletą kancelarii / biura jest obecność doradcy podatkowego na miejscu! Barbara m.b-1964@o2.pl - ocena (1) Pełen profesjonalizm od wielu lat.... m.b-1964@o2.pl Aleksandr - ocena (1) Bardzo pozytywnie Aleksandr