Karol - ocena (1) Wysoki poziom usług. Karol Tomek - ocena (1) W końcu czuję się spokojnie i bezpiecznie, mając pewność, że wszystkie sprawy... Tomek Zbigniew - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu. Zbigniew
Klaudia - ocena (1) Super współpraca od lat! Klaudia RightLtd - ocena (1) Najlepsza współpraca z biurem rachunkowym. Polecam Business Mind do obsługi... RightLtd Kornelia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką tam dostałam. Świetna obsługa. Polecam! Kornelia Mateusz - ocena (2) Pracuję w branży IT. Korzystam z usług Neofinu od lat i jestem bardzo... Mateusz JK - ocena (1) Wszystko sprawnie, szybko i rzetelnie. Polecam JK Krzysztof - ocena (2) Korzystam z usług biura od wielu lat i mogę polecić je każdemu. Profesjonalne... Krzysztof Lexblue - ocena (1) Polecam! "Bezkolizyjna" z US , kompleksowa obsługa. Dziękuję! Lexblue Adam - ocena (1) Polecam to biuro. Fajne miejsce, łatwo zaparkować, a w środku pełen luz i... Adam Mateusz B - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe , szczególnie pomogli mi w sprawie... Mateusz B Monika - ocena (1) Świetne biuro rachunkowe! Profesjonalne podejście, szybki kontakt i rzetelne... Monika michal - ocena (1) Polecam to biuro rachunkowe z czystym sumieniem. Wszystko zawsze ogarnięte na... michal Łukasz - ocena (1) Świetna obsługa i szybki kontakt. Polecam! Łukasz Zenek - ocena (2) Korzystam, wszystko sprawnie i na czas! Polecam! Zenek Regina - ocena (2) Serdecznie polecam. Korzystam od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Regina J - ocena (1) Mega obsługa na każdym levelu. Polecam! J Damian - ocena (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług biura rachunkowego MM Giersik w Gdańsku i... Damian Arkadiusz - ocena (1) Korzystam z usług biura rachunkowego MM Giersik w Gdańsku i mogę polecić z... Arkadiusz