Marta Leszczyńska - ocena (1) Jako klient korzystający z usług Fik Finanse i Księgowość, z pełnym... Marta Leszczyńska Slawomir - ocena (1) Bardzo polecam to biuro księgowości! Profesjonalna obsługa, świetny kontakt i... Slawomir Anna - ocena (1) Współpraca z FIK to dla nas ogromny komfort i poczucie bezpieczeństwa. Zawsze... Anna
Joanna Jankowska - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduje Biuro rachunkowe Fik Księgowość i Finanse... Joanna Jankowska Robert - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro, polecam współpracę z biurem FIK Finanse i... Robert Elżbieta - ocena (1) Współpraca z biurem rachunkowym FIK finanse i księgowość to gwarancja... Elżbieta Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystko na czas. Wspaniałe wsparcie... Agnieszka Darek - ocena (1) Profesjonalne biuro rachunkowe! Najlepsze jakie miałem! Godne zaufania! Darek M.S - ocena (1) Bardzo rzetelne i sumienne biuro rachunkowe, korzystam z usług od wielu lat i... M.S Mirka - ocena (1) Biuro godne polecenia, rzetelne i fachowe w swej dziedzinie! Od kilkunastu... Mirka Monika - ocena (1) Szczerze polecam. Rzetelnie, na czas i w bardzo miłej atmosferze. Monika Marcin - ocena (1) Od wielu lat jestem w 100% zadowolony z jakosci usługi, bardzo dobrej... Marcin Szymon Mielewczyk - prezes zarządu ladeco sp. z o.o. - ocena (1) Współpracujemy z biurem Promar od 2021 roku w zakresie prowadzenia pełnej... Szymon Mielewczyk - prezes zarzą Kinga Inżynieria bhp - ocena (1) Świetne podejście do klienta, pełne zrozumienia i empatii. Bardzo wysokie... Kinga Inżynieria bhp Krzysiek - ocena (1) Szybko, sprawnie i bez zbędnego gadania. PIT z zagranicy ogarnięty... Krzysiek Magda K - ocena (1) Super biuro rachunkowe, w końcu ktoś kompetentny, pomocny i życzliwy, polecam :) Magda K Arkadiusz Zieliński - ocena (2) Korzystałem z wielu biur ale biuro pani Anny przebiją wszystkie, pełen... Arkadiusz Zieliński Katarzyna O. - ocena (1) Polecam konsultacje z Panią Agatą! Rewelacja! Katarzyna O. Kacper C. - ocena (1) Wspolpracuje z biurem od 2018 roku. Polecam Kacper C. Magda - ocena (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo! Rozliczenie PIT-39 wykonane błyskawicznie.... Magda