Julia - ocena (1) Prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą. Polecam biuro spark.... Julia Lech Wojciechowski - ocena (1) Profesjonalnie, terminowo, dobre doradztwo. Lech Wojciechowski Agnieszka N. - ocena (1) Polecam biuro rachunkowe Spark każdemu! Szczególnie warto zwrócić uwagę na... Agnieszka N.
Weronika Marciniak - ocena (1) Już blisko 8 lat korzystam z usług księgowości firmy Spark i jestem niezwykle... Weronika Marciniak Joanna Flakowska VERB - ocena (1) Od 6 lat korzystam z usług tego Biura - jest zawsze wszystko na czas,... Joanna Flakowska VERB Sebastian - ocena (1) Profesjonalne i konkretne doradztwo. Zawsze służą dobrą pomocą. Spotkania w... Sebastian Grzegorz Rutkowski - ocena (1) Pełne zrozumienie, świetna obsługa, fachowe doradztwo owocuje długoletnią... Grzegorz Rutkowski Szymon Rompza - ocena (1) Korzystam już 10 lat z pomocy biura Spark. Wszystko zawsze w jak najlepszym... Szymon Rompza Magdalena - ocena (1) Polecam z całego serca. Zaangażowanie, profesjonalizm, dokładność, szybka... Magdalena Dent - ocena (1) Bardzo mili i kompetentni pracownicy , wszelkie zawilosci ksiegowe sa... Dent Marina Czaja - ocena (1) To biuro rachunkowe to prawdziwy strzał w dziesiątkę! Rzetelni, sympatyczni i... Marina Czaja Jadwiga - ocena (1) Współpracuję z FIK już od kilkunastu lat i nigdy nie rozważałam zmiany :-)... Jadwiga Aleksandra - ocena (1) Biuro SPARK to zawsze szybka i rzetelna odpowiedź na nurtujące pytania... Aleksandra Firma Jawor - ocena (1) Profesjonalne biuro rachunkowo -podatkowe ogromna wiedza idealne podejście do... Firma Jawor Andrzej G - ocena (1) Świetna obsługa, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.... Andrzej G spółka - ocena (1) Bardzo dobra obsługa księgowa spółki, polecam każdemu. spółka Hanna - ocena (1) Jedna z lepszych współprac, których się podjęłam. Obsługa na bardzo wysokim... Hanna Dawid Jankowski - ocena (1) Biuro SPARK to pełen profesjonalizm w każdym calu. Świetna znajomość... Dawid Jankowski tokarski - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się swoją pozytywną opinią na temat biura rachunkowego... tokarski Żaneta T. - ocena (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Biuro rachunkowe na czele z... Żaneta T.