Anita Kostuch - ocena (1) Jestem zadowolona z obsługi Biura. Dobry kontakt oraz profesjonalne... Anita Kostuch Klaudia G - ocena (1) Świetne miejsce. Pani Daria jest bardzo miła, jest w stanie wytłumaczyć mi... Klaudia G Michał Wawrzko - ocena (1) Od ponad roku lat współpracuję z Biurem Professional Services i z pełnym... Michał Wawrzko
Adam - ocena (1) Bardzo dobra jakość usług. Pomagają założyć dzialalność, pomagają wybrać typ... Adam Rafał - ocena (2) Od 8 lat korzystam . Żadnych problemów. Pełen profesjonalizm Rafał mstr - ocena (1) Dobry kontakt, duże zaangażowanie, terminowość i bezproblemowość mstr Michał - ocena (1) Profesjonalna szybka obsługa, bardzo dobry kontakt . Super współpraca Michał ADAM - ocena (1) szybko i profesjonalnie ADAM MaG - ocena (1) Wszystko super, bardzo profesjonalnie MaG Tomek - ocena (1) polecam to biuro :) Tomek Edmund - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście Edmund Honorata - ocena (1) Zdecydowanie w 100% polecam Panią Ewe Małkowska-Paul każdemu wraz z calym... Honorata Daniel E. - ocena (1) Kompetentna współpraca z biurem dotycząca prowadzeniu spółki. Gorąco polecam... Daniel E. Edulepki Agnieszka - ocena (1) Kompleksowa obsługa sprawia, że w nocy można spać spokojnie:) Edulepki Agnieszka Łukasz - ocena (1) Polecam współpracę z biurem a zwłasza z Panią Anetą. Biuro obsługuje naszą... Łukasz Monika G. - ocena (1) Serdecznie polecam biuro rachunkowe Dekret Gdynia. Pani Monika to... Monika G. tom - ocena (1) biuro ok, duża pomoc z strony Pani Magdaleny tom Hanna - ocena (1) Korzystam z biura Pani Joanny Głowackiej od 10 lat. Pełen profesjonalizm,... Hanna Maciej Stolarz - ocena (1) Pan Adam jest moim księgowym od samego początku działalności. Pomógł mi przy... Maciej Stolarz Magda - ocena (1) Bardzo sobie cenię współpracę. Polecam Magda