Arek - ocena (2) Współpracuję z Panią Mariolą już kilka lat. Wszystko ok. Profesjonalne... Arek Teresa - ocena (2) Zdecydowanie polecam to biuro rachunkowe! Można na nich polegać wkażdej... Teresa Tomasz - ocena (2) Ciesze sie, ze trafilem do Kacelarii Panstwa Jakimczyk. Swietny kontakt... Tomasz
Paskal J. - ocena (2) Współpracuję z biurem od wielu lat i jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie... Paskal J. Paulina - ocena (2) Bardzo polecam, korzystam z usług kancelarii ponad 3 lata i jestem bardzo... Paulina Elżbieta Janowska - ocena (2) Prowadzenie księgowości w mojej działalności nigdy nie było łatwe. Polecam... Elżbieta Janowska Barbara - ocena (2) Ogromną zaletą kancelarii / biura jest obecność doradcy podatkowego na miejscu! Barbara m.b-1964@o2.pl - ocena (1) Pełen profesjonalizm od wielu lat.... m.b-1964@o2.pl Aleksandr - ocena (1) Bardzo pozytywnie Aleksandr Piotr - ocena (2) Super Biuro. Pełen profesjonalizm. Piotr Michał - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam to biuro księgowe! Rozliczenia zawsze wykonane... Michał Antoni - ocena (2) Szczerze polecam, wszystkie informacje o podatkach dostaje na czas. Z... Antoni Agnieszka - ocena (2) Polecam Kancelarię Prawno-Rachunkową: profesjonalne wsparcie księgowe. Cenię... Agnieszka Werciq - ocena (1) Polecam! Fachowa pomoc Werciq Tomek - ocena (2) Jako doświadczony przedsiębiorca, od wielu lat prowadzący własną działalność... Tomek Adde.spzoo - ocena (1) Doskonała współpraca. Biuro księgowe, jakiego życzę każdemu - szybko,... Adde.spzoo Krzysztof - ocena (2) Prowadzę jednoosobową działalność. Z czystym sumieniem mogę polecić pełen... Krzysztof Gizela - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Gizela Piotr M - ocena (1) Kancelaria godna zaufania - korzystam z usług już dłuższy czas, zawsze... Piotr M Paweł Orzechowski - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem kprmk. od samego początku... Paweł Orzechowski