Współpraca wzorowa :) (2) Kupiłam mieszkanie z pomocą Pana Romana. Współpraca przebiegła bardzo szybko,... Bogusława Współpraca w zakresie najmu (2) Właściciel firmy jest bardzo kompetentny i profesjonalnie prowadzi swoje... Właściciel Villi Stylius Godny polecenia! (2) Szybko,sprawnie i rzeczowo.W trzy tygodnie i mieszkanie wynajęte.polecam! Klara
Zdecydowanie polecam !!! (2) Zdecydowanie polecam. Oferta trafiona w moje gusta i potrzeby. W odróżnieniu... Marlena Pozytywna opinia (2) Pan Roman nie ma sobie równych, jeśli chodzi o ceny, zakres usług, fachowość... Radek Rzetelna firma (2) Polecam ta firmę. Rzetelne podejscie do klienta fachowa i sprawna obsługa.... DanBal Zdecydowanie polecam (2) Mimo, że nie doszło (jeszcze), do finalizacji kupna wymarzonego domu lub... Lena strzał w dziesiątkę (2) Chcieliśmy kupić mieszkanie i mieliśmy bardzo mało czasu na podjęcie... Joanna Serwis warty rekomendacji (2) Zawsze miałam sceptyczne podejscie do spedawania przez pośrednictwo. Ponieważ... Joanna Polecamy! (2) Szczerze polecamy. Pan Roman jest bardzo profesjonalny i pomocny. Super się... Magda Polecam! (2) Z całą pewnością mogę Państwu polecić Pana Romana Rajskiego i jego Biuro... Krzysztof jedyny w swoim rodzaju :) (2) Szukałam osoby do sprzedaży domu na wsi, nowego, ale wymagającego... Karolina Agent, który spełnił oczekiwania w 100% (2) Mieliśmy niewątpliwą przyjemność współpracować z Panem Romanem Rajskim... Michał Polecam (2) Pan Roman Rajski, był agentem, który pomógł mi szybko i w ustalonej cenie... Maciej Zdecydowanie polecam! (2) Bardzo profesjonalna pomoc ze strony Pana Romana. Dba o klienta, czy to... Kalina Profesjonalista pod każdym względem (2) Jeśli nie masz czasu, a zależy ci na sprzedaży/wynajmie nieruchomości to nie... Przemysław Szczerze polecam współpracę z p. Romanem Rajskim (2) Pan Roman Rajski to profesjonalista pod każdym względem. Oprócz gruntownej... Małgorzata Polecam! (2) Pan Roman Rajski to bardzo miły, sympatyczny i konkretny człowiek. Pomocny i... kkk Szczerze polecam współpracę z Panem Romanem !!! (2) Zawsze z niechęcią podchodziłem do wszelkiego rodzaju usług pośrednictwa... Sylwester Zalewski Bardzo polecam współpracę z biurem Namor! (2) Miałam przyjemność skorzystać z usług Biura Namor przy sprzedaży mieszkania.... Agnieszka Pieczka