POLECAM! (2) Pan Roman to nie tylko świetny fachowiec, profesjonalny, kompetentny, zawsze... Piotr Profesjonalnie i w miłej atmosferze (2) Profesjonalizm od początku do samego końca. Pan Roman potrafił sprawnie i... Marek Polecamy !!! (2) Bardzo polecamy za profesjonalne podejście i rzetelne reprezentowanie... Łukasz i Asia
Polecam w 100% (2) Pan Roman to 100% profesjonalista w swoim fachu, ale ważne jest też to, że... Iza Polecam (2) Współpraca godna polecenia. grzegorz Goraco polecam Pana Romana (2) Dziękuję,za Pana profesjonalizm , zaangażowanie , uprzejmość i za pomoc w... Kamil Szczerze polecam (2) Praktycznie moja rola ograniczyła się do złożenia podpisu w biurze... Anna Gorąco polecam wspołpracę z Biurem Namor (2) Gdybym miał opisać Pana Romana w trzech słowach to byłyby to : rzetelność,... Sebastian z Kowal Szczerze polecam usługi Biura Namor! (2) Polecam usługi Pana Romana. Profesjonalne podejście do klienta, zero... M.S Agencja godna polecenia (1) Agencja godna polecenia Marek Polecam (2) Szczerze polecam usługi Biura! Moje mieszkanie znalazło najemcę w tydzień... Marcin Polecam usługi Pana Romana (2) Polecam usługi Pana Romana. Profesjonalne podejście do klienta, dostępny... Ewa profesjonalnie i nieszablonowo (2) polecam usługi p. Romana. Kultura osobista, profesjonalizm i skuteczność.... Agnieszka Pelny profesjonalizm! (2) Pelny profesjonalizm pana Romana! Rzetelny, dostepny dla klienta pzrez caly... Aneta pełny pozytyw (1) W pełni satysfakcjonujaca pomoc, szybko sprawnie, rzetelnie. Mocno polecam rafal m Mieszkanie wynajęte :-) (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa. Mieszkanie, jakiego szukaliśmy, wynajęliśmy... Katarzyna Wielki pozytyw (1) Duży pozytyw za obsługę dla Pana Romana. Pomógł mi sprzedać mieszkanie a... Maria Biuro Namor Nieruchomości (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wszystko poszło sprawnie i w miłej,... Paweł Wynajem mieszkania Gdańsk Kowale (1) Oferta i pomoc na 6 - spełniła moje wszystkie kryteria. Pokój czysty i... Marcin