julia765 - ocena (1) pani Anitka jest cudowna. Współpracuję z nią od kilku lat. Wspaniale zajmuje... julia765 Michalina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Współpraca z panią Anitą, to czysta przyjemność. Na... Michalina Magdalena Wojsicka - opinia (1) Pełne wsparcie i zrozumienie ze strony pani Anity. NIgdy mnie nie zawiodła.... Magdalena Wojsicka
Ewelina - opinia (1) Najlepsza księgowa jaką miałam dotychczas. Sympatyczna, konkretna, potrafi... Ewelina Anna - opinia (1) Najlepsza jak dotąd księgowa. Sympatyczna, elokwentna, kompetentna, widać, że... Anna Polecam! (1) Współpracuję z panią Anitą już naprawdę długo Jestem bardzo zadowolona.... Arleta Polecam! (1) Godna zaufania księgowa. Ceny niewysokie. Do tego sprawy księgowe załatwione... Kamila Polecam (1) Nigdy wcześniej nie trafiłam na tak rzetelną księgową. Z panią Anitą jest... Joanna Taka księgowa, to skarb! (1) Warto zaufać tej pani! Pani Anita jest bardzo optymistyczną osobą, doskonałym... Dominika Polecam! (1) Dawno nie trafiłam na tak solidną i terminową księgową. Pani Anita, to osoba... Aga Polecam! (1) Pani Anita jest najlepszą księgową, z jaką miałam okazję współpracować. Jest... MZK