a - opinia (1) Doskonała obsługa, zawsze wszystko na czas, w razie pytań uzyskuje się... a Magdalena - opinia (1) Super bardzo profesjonalne doradztwo i rzetelne podejście do klienta;) Magdalena Joanna - opinia (1) Pani Sandra przemiła i pomocna osoba, która fachowo oddaje się swojej pracy.... Joanna
Paulina - opinia (1) Biuro na wysokim poziomie! Przemiła atmosfera. Uzyskałam rzetelnych... Paulina Michał - opinia (1) Profesjonalnie, fachowo i w przemiłej atmosferze. Jasne komunikaty i... Michał OM - opinia (1) Z usług biura korzystam ponad 2 lata. Rozliczenia i wszystkie firmowe sprawy... OM Piotr - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić biuro rachunkowe Aida Pani Sandry. Zawsze... Piotr Jakub - opinia (1) Indywidualne i bardzo profesjonalne podejście do klienta, Panie z biura... Jakub Piotr - opinia (1) Wszystko w terminie, rzetelnie Polecam Piotr Izabela - opinia (1) Polecam Biuro Rachunkowe Aida. Pani Sandra to osoba bardzo profesjonalna,... Izabela gregor - opinia (1) Polecam Biuro Aida za fachowość, rzetelność, uczciwość,bardzo dobry kontakt.... gregor Ola P. - opinia (1) Współpracuję z Panią Sandrą ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona z... Ola P. Magdalena - opinia (1) Polecam kompetencja, rzetelność, miła atmosfera Magdalena Karolina - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam! Pani Sandra wysyła wszystko na czas, każda... Karolina Magdalena - opinia (1) Do wszystkich pozytywnych komentarzy dodam jeszcze, że temat księgowości... Magdalena Przedsiebiorca - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w biurze rachunkowym. Wszystko na czas,... Przedsiebiorca Klient - opinia (1) Przystępna cena. Ogromna wiedza oraz terminowość rozliczeń! Gorąco polecam :) Klient Artur - opinia (1) Pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera, dobra cena. Z czystym sumieniem... Artur Polecam (1) Profesjonalne, kompleksowo i skutecznie. Dobre ceny i super obsługa. Polecam... poleca (1) Obsługa księgowa bardzo profesjonalna, szybka i sprawna. Cena bardzo... Agnieszka